Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Θ.ΘΕΟΧΑΡΗΣ: Να κάνουμε την εσωκομματική κρίση που περάσαμε ευκαιρία για την Χώρα

- Advertisement -


Καταφέραμε και βγήκαμε πολιτικά υγιείς από ένα μακρύ και δύσκολο εσωκομματικό τούνελ
, που μπήκαμε το βράδυ των Ευρωεκλογών. Το οργανωτικό – εκτελεστικό βάρος και αυτής της εκλογικής διαδικασίας σήκωσαν τα Όργανα του Κόμματος και οι εθελοντές. Τους αξίζουν συγχαρητήρια.


Ο Πρόεδρος Νίκος Ανδρουλάκης πήρε καθαρή εντολή για να συνεχίσει το έργο του. Ταυτόχρονα όμως εντέλλεται από την βάση να διορθώσει λάθη και αρρυθμίες που παρατηρήθηκαν στα πρώτα χρόνια της Προεδρίας του. Ήδη βλέπουμε τα πρώτα δείγματα γραφής, αφού ανέλαβε ενωτικές πρωτοβουλίες με συμπεριληπτικό χαρακτήρα, για να έχουν ρόλο και να αξιοποιηθούν όλα τα στελέχη στον ανηφορικό δρόμο της επαναφοράς του ΠΑΣΟΚ στα πραγματικά κοινωνικά και εκλογικά του μεγέθη.


Για να κάνουμε την εσωκομματική κρίση που περάσαμε ευκαιρία για την Χώρα, π
ρέπει να συνδεθούμε με τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα που πληρώνουν την κάθε κρίση, να ξαναγίνουμε η φωνή του λαού. Να επικοινωνήσουμε παντού το Πρόγραμμα μας, να πείσουμε τους πολίτες ότι αποτελεί το “διαβατήριο” για καλύτερες μέρες. Να ασκήσουμε μαχητική και όχι μόνο ρεαλιστική αντιπολίτευση.


Το ΠΑΣΟΚ θα ξαναμπεί σε κυβερνητική τροχιά, καθώς θεωρώ ότι όλοι θα “βάλουν πλάτη” στην προσπάθεια που γίνεται. Εξάλλου, η πρώτη γραμμή των πολιτικών μαχών αποτελεί τον καθρέφτη των προθέσεων και των δράσεων όλων. Εκεί σφυρηλατείται η ενότητα στην πράξη, εκεί μπορείς να νιώσεις την πραγματική έννοια της λέξης “σύντροφος”.


Οι όποιοι κύκλοι, τα τρίγωνα και τα παράκεντρα που διοχετεύουν δημόσια εσωκομματική μιζέρια, δεν βοηθάνε και είναι υπόλογοι απέναντι τόσο στα 302000 Μέλη και Φίλους που αποφάσισαν στις Εκλογές μας, όσο και στις αυξημένες προσδοκίες του ελληνικού λαού από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής.


Με Εκτίμηση,
Θάνος Θεοχάρης
Γραμματέας ΝΕ Κορινθίας ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog