Δευτέρα, 28 Οκτωβρίου, 2024

Το Ovidio running επιστρέφει για 2η συνεχή χρονιά στο Λουτράκι!

Οι χώρες στις οποίες διεξάγεται είναι σημαντικές για τη ζωή του ποιητή.

- Advertisement -

Το Ovidio Running είναι μια μοναδική αθλητική εκδήλωση που πραγματοποιείται σε ευρωπαϊκές χώρες και προωθεί τον αθλητισμό και τον πολιτισμό, αφιερωμένη στον Λατίνο ποιητή “Πόπλιο Οβίδιο Νάσωνα.” Οι χώρες στις οποίες διεξάγεται είναι σημαντικές για τη ζωή του ποιητή.


𝗖𝗢𝗠𝗣𝗘𝗧𝗜𝗧𝗜𝗩𝗘 𝗥𝗔𝗖𝗘

Ο αγώνας Ovidio Running είναι ένα συναρπαστικό γεγονός για αθλητές που επιθυμούν να δοκιμάσουν τις δυνατότητές τους και το επίπεδο φυσικής τους κατάστασης.

Το Ovidio Running θα πραγματοποιηθεί σε μια επίπεδη διαδρομή στο παραλιακό μέτωπο της πόλης του Λουτρακίου που εκτείνεται σε 9,9km (Πάρκο παραλίας – Καταρράκτες – Ρωμαϊκές Ιαματικές πηγές – Παραλιακό μέτωπο Λουτρακίου – Δημαρχείο – Παραλία – Σχολή μηχανικού – Βυθιζόμενη γέφυρα Ποσειδωνίας και πίσω στο πάρκο παραλίας).

Οι συμμετέχοντες θα τρέξουν έναν γρήγορο και δυναμικό αγώνα, με ηλεκτρονική χρονομέτρηση αποτελεσμάτων, ενώ παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να διεκδικήσουν μοναδικά βραβεία.


𝗦𝗣𝗢𝗥𝗧 𝗪𝗔𝗟𝗞𝗜𝗡𝗚

Ο αθλητικός περίπατος στο Ovidio Running προσφέρει έναν χαλαρό και ευχάριστο τρόπο συμμετοχής στην εκδήλωση. Πραγματοποιείται σε μια επίπεδη διαδρομή εντός της πόλης που εκτείνεται σε περίπου 2 χιλιόμετρα, οι συμμετέχοντες μπορούν να απολαύσουν έναν χαλαρό περίπατο απολαμβάνοντας το παραθαλάσσιο μέτωπο του Λουτρακίου βρίσκοντας μια ανάσα από την θάλασσα.

Ο περίπατος είναι ανοιχτός σε άτομα όλων των ηλικιών και επιπέδων φυσικής κατάστασης, που στόχος του είναι να μπορούν να συμμετάσχουν ΟΛΟΙ σε αυτή την διοργάνωση.


𝗞𝗜𝗗𝗦 𝗥𝗨𝗡 – Αγώνας Νέων

Ο αγώνας Kids Run στο Ovidio Running έχει σχεδιαστεί για να εμπνεύσει και να εμπλέξει τους νέους συμμετέχοντες στη χαρά του τρεξίματος.

Η διαδρομή, που βρίσκεται στο κέντρο του παραλιακού μετώπου (πάρκο παραλίας – καταρράκτες και επιστροφή στο πάρκο παραλίας), εκτείνετε σε 1km μήκος παρέχοντας ένα διασκεδαστικό και υποστηρικτικό περιβάλλον όπου οι νεαροί δρομείς μπορούν να επιδείξουν τον ενθουσιασμό και την αποφασιστικότητά τους καθώς τρέχουν σε αυτήν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog