Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Η Μαρία Πρωτοπαππά διέγραψε το Σωτήρη Κουφογιάννη από την παράταξή της

Τίτλοι τέλους για το Σωτήρη Κουφογιάννη από την ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ

- Advertisement -

Η αρχηγός της παράταξης ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ, Μαρία Πρωτοπαππά, με απόφαση των μελών-εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων διέγραψε το δημοτικό σύμβουλο του συνδυασμού της, Σωτήρη Κουφογιάννη.

Αφού συνεδρίασαν οι δημοτικοί σύμβουλοι του συνδυασμού της, αποφάσισαν για λόγους ενδοπαραταξιακούς να διαγράψουν το Σωτήρη Κουφογιάννη.

Η επικεφαλής κ.Πρωτοπαππα και οι κκ δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Κακούρος, Αργύρης Μέξιας, Κωστής Σταυρόπουλος, Παναγιώτης Πέτρου, Γιώργος Νικολάου, υπερψηφισαν την πρόταση διαγραφής του. Απείχε ο Κώστας Παντελέου.

Η Μ.Πρωτοπαππά απέστειλε επιστολή στην Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Κορδαλή Σωτηρία, γνωστοποιώντας της την διαγραφή. Η κ. Κορδαλή ζήτησε να μην αναγνωσθεί χθες, λόγω της παρουσίας των πέντε δημάρχων της Κορινθίας και λόγω του επείγοντος θέματος που είχε εισαχθεί ως θέμα, δηλαδή το νερό.

Η κ. Πρωτοπαππά συμφώνησε και το θέμα δεν συζητήθηκε στο δημοτικό συμβούλιο. Ο κ. Κουφογιάννης σύμφωνα με πληροφορίες δεν θα παραδώσει την έδρα του, αλλά θα παραμείνει ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος.

Χ@ρα

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog