Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

«Πήγε να ελέγξει το καλοριφέρ…» – Πώς βρέθηκε στο χαντάκι το λεωφορείο με τους μαθητές!

Παραλίγο τραγωδία το πρωί στα Καλάβρυτα, όταν λεωφορείο του ΚΤΕΛ Αχαΐας, που μετέφερε περίπου 20 επιβάτες, εξετράπη της πορείας του με αποτέλεσμα να πέσει σε χαντάκι.

- Advertisement -

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, το τροχαίο συνέβη όταν το υπεραστικό λεωφορείο, που πραγματοποιούσε το δρομολόγιο Πάτρα- Καλάβρυτα, λίγο μετά την Βλασία, κοντά στο χωριό Μάνεσι, εξετράπη της πορείας του, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, «πλαγιάζοντας» σε χαντάκι. Μεταξύ των επιβατών, μάλιστα, υπήρχαν 5 μαθητές και δύο δασκάλες, από το σχολείο του Σκεπαστού.

«Πήγε να ελέγξει το καλοριφέρ…»
Την ίδια στιγμή, πολλά, όμως, είναι τα ερωτήματα που εγείρονται σχετικά με τις συνθήκες που οδήγησαν στην ανατροπή του οχήματος.

Σύμφωνα με όσα μετέφερε στο enikos.gr ο δήμαρχος Καλαβρύτων, Αθανάσιος Παπαδόπουλος, «ο οδηγός δεν έτρεχε, ούτε είχε υγρασία ο δρόμος. Από ότι έμαθα, ό ίδιος προσπάθησε να ρυθμίσει την θερμοκρασία στο καλοριφέρ με αποτέλεσμα αποσπαστεί η προσοχή του. Έτσι, το λεωφορείο εξετράπη της πορείας του και “πλάγιασε” στο χαντάκι. Ο δρόμος εκεί είναι κατηφορικός και θέλει λίγη περισσότερη προσοχή».

Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες, ενώ κάποιοι εκ των επιβατών μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής, αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ άλλο λεωφορείο μετέφερε τους επιβάτες στα Καλάβρυτα. Παράλληλα, γερανός επιχειρεί να απομακρύνει το λεωφορείο από το χαντάκι.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog