Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, 2024

Το μεγάλο έργο του Βιολογικού υπέγραψε ο Φρούσιος!

- Advertisement -

Υπογράφηκε σήμερα στο Δημαρχείο Νεμέας η σύμβαση με την ανάδοχο εταιρεία Μεσόγειος ΑΕ για το έργο «ΔΙΚΤΥΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΑΚΑΘΑΡΤΩΝ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΛΥΜΑΤΩΝ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΝΕΜΕΑΣ»(ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ) προϋπολογισμού 17.192.054€ χρηματοδοτούμενο από το Ευρωπαϊκό Επιχειρησιακό πρόγραμμα «ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ , ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ».


Ένα έργο ,που «αιωρείται και πλανάται» πάνω από τη Νεμέα σχεδόν 20 χρόνια ,το μεγαλύτερο ,τουλάχιστον μέχρι τώρα, ήρθε η ώρα να ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ.
Θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν σ’ αυτό και ιδιαιτέρως τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας ,κο Ν. Ταγαρά, που στάθηκε δίπλα μου σ’ όλη την πορεία και στα προβλήματα ,που αντιμετωπίσαμε, ώστε να φτάσουμε στη σημερινή ημέρα.


Σ’ όλη αυτή τη διαδρομή υπήρξαν στιγμές αμφισβήτησης των ενεργειών της Δημοτικής Αρχής.
Η σημερινή ημέρα όμως έρχεται να επιβεβαιώσει τη συνέπεια των δεσμεύσεών μας και το αίσθημα ευθύνης απέναντι στην πολύχρονη εμπιστοσύνη σας.
Το έργο ξεκινά άμεσα και σε ορισμένο χρονικό διάστημα θα παραδοθεί στην υπηρεσία των συμπολιτών μου και στους φίλους – επισκέπτες της Νεμέας.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog