Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

ΠΙΣ: Ενιαία πλατφόρμα γιατρών όλης της χώρας

Η ολοκλήρωση του έργου ψηφιακής ανασυγκρότησης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στοχεύει στην διαφάνεια, διευκόλυνση του πολίτη και πάταξη παράνομων ενεργειών

- Advertisement -

Οι πολίτες και οι υπεύθυνοι των κρατικών φορέων μπορούν από τον ιστότοπο του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) (www.pis.gr) να διαπιστώσουν με την πληκτρολόγηση απλά του επωνύμου του γιατρού και της ειδικότητάς του, αν εμφανίζεται ως γιατρός εγγεγραμμένος σε κάποιο ιατρικό σύλλογο της χώρας ή όχι.

O ΠΙΣ στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του, που ξεκίνησε τα τελευταία χρόνια και προχωράει με γοργούς ρυθμούς, έκανε πράξη τον σημαντικό στόχο της ψηφιακής διασύνδεσης των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας σε μία ενιαία πλατφόρμα- πληροφοριακό σύστημα. Με αυτόν τον τρόπο συστάθηκε Εθνικό Μητρώο Ιατρών που είναι συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο με το παραπάνω λογισμικό διασύνδεσης.

Η ολοκλήρωση του έργου ψηφιακής ανασυγκρότησης του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου στοχεύει στην διαφάνεια, διευκόλυνση του πολίτη και πάταξη παράνομων ενεργειών.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος περνάει με τον τρόπο αυτό, σε μία νέα εποχή υπηρεσιών, απλοποιώντας διαδικασίες που αποτέλεσαν αντικείμενο ταλαιπωρίας και όχι μόνο, επί σειρά δεκαετιών.

« Τα περιστατικά αντιποίησης επαγγέλματος, ανακρίβειες ως προς την λήψη ειδικότητας, οι παραπλανητικοί ιατρικοί τίτλοι και άλλες προσπάθειες παραπλάνησης των πολιτών, λαμβάνουν οριστικά τέλος, αφού ο κάθε ενδιαφερόμενος, με απλό τρόπο, θα διαπιστώνει αν κάποιος είναι γιατρός, ποια ειδικότητα έχει λάβει και που δραστηριοποιείται», αναφέρει ο ΠΙΣ.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog