Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Και…εκτός «δημοτικής τριαρχίας» ο ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Νεκτάριος Σπηλιόπουλος «πόσταρε» δυο νέες αναλήψεις μελετών, αυτήν την φορά στους δήμους Νεμέας και Αιγιάλειας!

- Advertisement -

Τα «φτερά του» φαίνεται πως ανοίγει ο Αναπτυξιακός Οργανισμός των δήμων Κορινθίων – Βέλου – Βόχας και Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων «ΔΗΜΟΠΡΑΚΤΟΣ». Σύμφωνα με τα όσα ανακοινώνει ο Διευθύνων Σύμβουλος του Οργανισμού κ.Νεκτάριος Σπηλιόπουλος και όχι ο Πρόεδρος κ.Βασίλης Ταγαράς, ο Οργανισμός υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις με τους δήμους Νεμέας και Αιγιάλειας, μάλιστα, όπως αναφέρει ο κΣπηλιόπουλος «είμαστε ικανοποιημένοι όταν συνδράμουμε ουσιαστικά και έμπρακτα στην υποστήριξη και υποβοήθηση των Δήμων της ευρύτερης περιοχής μας».

Βέβαια, πρέπει να σημειωθεί πως κάτι τέτοιο περιλαμβάνεται στους σκοπούς του οργανισμού στο καταστατικό του οποίου σημειώνεται πως προβλέπεται «Η επιστημονική, τεχνική και διοικητική υποστήριξη των μελών της, καθώς και άλλων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φορέων αυτών, φορέων του Δημοσίου τομέα, συνεταιρισμών και ενώσεων αυτών, επιστημονικών φορέων, επιμελητηρίων, φορέων συλλογικών κοινωνικών ή οικονομικών συμφερόντων, καθώς και χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

TO POST ΤΟΥ ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΣΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΝΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

Στον 𝝖𝝼𝝰𝝿𝞃𝞄𝝽𝝸𝝰𝝹ό 𝝤𝞀𝝲𝝰𝝼𝝸𝞂𝝻ό 𝝩𝝾𝝿𝝸𝝹ής 𝝖𝞄𝞃𝝾𝝳𝝸𝝾ί𝝹𝝶𝞂𝝶ς «𝝙𝝜𝝡𝝤𝝥𝝦𝝖𝝟𝝩𝝤𝝨 𝝖𝝚» είμαστε ικανοποιημένοι όταν συνδράμουμε ουσιαστικά και έμπρακτα στην υποστήριξη και υποβοήθηση των Δήμων της ευρύτερης περιοχής μας, συμβάλλοντας έτσι και με τις δικές μας δυνάμεις στην αδιάκοπη προσπάθεια τους για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών τους.

𝟮 𝝢𝝚𝝚𝝨 𝝥𝞀𝝾𝝲𝞀𝝰𝝻𝝻𝝰𝞃𝝸𝝹ές 𝝨𝞄𝝻𝝱ά𝞂𝝴𝝸ς:

𝝙𝝜𝝡𝝤𝝨 𝝖𝝞𝝘𝝞𝝖𝝠𝝚𝝞𝝖𝝨

▪️ ΠΡΑΞΗ: «𝝡𝝚𝝠𝝚𝝩𝝜 𝝖𝝠𝝠𝝖𝝘𝝜𝝨 𝝬𝝦𝝜𝝨𝝜𝝨 𝝩𝝤𝝪 𝝜𝝡𝝞𝝩𝝚𝝠𝝤𝝪𝝨 𝝟𝝩𝝞𝝦𝝞𝝤𝝪 𝝨𝝩𝝜𝝢 𝝟𝝤𝝞𝝢𝝤𝝩𝝜𝝩𝝖 𝝖𝝟𝝦𝝖𝝩𝝖𝝨, 𝝙.𝝚. 𝝖𝝟𝝦𝝖𝝩𝝖𝝨»

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Η μετατροπή του δημοτικού κτιρίου σε Μονάδα Φροντίδας Ηλικιωμένων και ολοκλήρωσή του με σύγχρονες προδιαγραφές, ένα έργο που έχει τη σφραγίδα του Δημάρχου κ. Δ. Καλογερόπουλου

▪️ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 60.000 €

▪️ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 17/9/2024

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 4 ΜΗΝΕΣ

𝝙𝝜𝝡𝝤𝝨 𝝢𝝚𝝡𝝚𝝖𝝨

▪️ ΠΡΑΞΗ: «𝝪𝝥𝝜𝝦𝝚𝝨𝝞𝝚𝝨 𝝨𝝪𝝡𝝗𝝤𝝪𝝠𝝤𝝪 𝝘𝝞𝝖 𝝩𝝜𝝢 𝝤𝝞𝝟𝝤𝝢𝝤𝝡𝝤𝝩𝝚𝝬𝝢𝝞𝝟𝝜 𝝪𝝥𝝤𝝨𝝩𝝜𝝦𝝞𝝣𝝜 𝝩𝝮𝝢 𝝩𝝚𝝬𝝢𝝞𝝟𝝮𝝢 𝝪𝝥𝝜𝝦𝝚𝝨𝝞𝝮𝝢 𝝩𝝤𝝪 𝝙𝝜𝝡𝝤𝝪 𝝢𝝚𝝡𝝚𝝖𝝨»

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: Διάθεση στο Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου Νεμέας, ενός Διπλ. Τοπογράφου Μηχανικού για την κάλυψη τεχνικών αναγκών (τοπογραφικές αποτυπώσεις, μελέτες, επιβλέψεις, κτλ.)

▪️ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ: 19.641,60 €

▪️ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ: 4/10/2024

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ: 12 ΜΗΝΕΣ

✔️ 𝝚𝝽𝞈𝞂𝞃𝞀έ𝞅𝝴𝝸𝝰

✔️𝝩𝝴𝞆𝝼𝝾𝝲𝝼𝞈𝞂ί𝝰

✔️𝝖𝝿𝝾𝞃𝝴𝝺𝝴𝞂𝝻𝝰𝞃𝝸𝝹ό𝞃𝝶𝞃𝝰

✔️𝝙𝝸𝝰𝞅ά𝝼𝝴𝝸𝝰

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog