Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Διαγραφή χρεών, στάνταρ χρηματοδότηση αλλά και πριμ προβλέπει η νέα συμφωνία Δήμου Κορινθίων – ΠΑΣ Κόρινθος!

Μένει να επικυρωθεί απο το Δημοτικό Συμβούλιο Κορινθίων στο οποίο θα την εισάγει ο Νίκος Σταυρέλης

- Advertisement -

Τα όσα αποφασίστηκαν και συμφωνήθηκαν στην χθεσινή έκτακτη συνέλευση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου, ποστάρει ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης κάνοντας λόγο για ” συμφωνία που όλοι κερδίζουν”. Μάλιστα αναφέρει πως ο Δήμος όχι απλά θα κάνει όσα πρέπει αλλά…και άλλα τα οποία ο Δήμαρχος, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση, δεν διευκρινίζει.

ΤΟ post ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

Η συμφωνία του ΠΑΣ Κόρινθος με τον Δήμο Κορινθίων -η οποία επικυρώθηκε χτες από την Γενική Συνέλευση του ΠΑΣ και μένει να επικυρωθεί και από το Δημοτικό μας Συμβούλιο, στην επόμενη συνεδρίαση- είναι μία συμφωνία από την οποία ΟΛΟΙ κερδίζουν.

Η ιστορική ομάδα της Κορίνθου αποκτά το δικό της «σπίτι». Νιώθει πλέον ασφαλής ότι η τοπική κοινωνία, μέσα από τον Δήμο Κορινθίων, είναι δίπλα της και της διαθέτει (πέρα από χρήματα), όλες εκείνες τις υποδομές που θα την βοηθήσουν να κάνει απερίσπαστη την δουλειά της: Γήπεδο με τέλειο χλοοτάπητα, προπονητικό κέντρο, VIP χώρους φιλοξενίας. Εμείς κάνουμε ό,τι πρέπει (και θα κάνουμε και άλλα) για να δούμε ξανά την ομάδα μας στα μεγάλα σαλόνια, όπως το ονειρεύονται οι χιλιάδες φίλοι της «Μπάρτσα»!

Ο Δήμος Κορινθίων από τη μεριά του παίρνει στα χέρια του έναν εγκαταλελειμμένο –ουσιαστικά- χώρο, τον οποίο θα μετατρέψει σε μία αθλητική «κυψέλη», που θα φιλοξενήσει τις αθλητικές «μέλισσες» μιας συνοικίας χιλιάδων κατοίκων. Και θα δώσει ξανά ζωή στο γήπεδο του Συνοικισμού, που κάθε πέτρα του έχει πάνω της τον κόπο και τον ιδρώτα των προσφύγων προγόνων μας, οι οποίοι το έχτισαν.

Συνεχίζουμε έχοντας πάντα στην σκέψη μας να κάνουμε καλύτερη την ζωή των δημοτών μας, έχοντας στην προτεραιότητά μας το συμφέρον του Δήμου.

ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΩΝ, ΣΤΑΝΤΑΡ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ 50.000 ΚΑΙ ΠΡΙΜ 20.000 ΕΥΡΩ

Ο Δήμαρχος Κορινθίων δηλώνοντας εκπρόσωπος του Κορινθιακού λαού στην συνέλευση του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ προχώρησε σε μια σειρά ανακοινώσεων οικονομικής φύσεως οι οποίες περιελάμβαναν την διαγραφή του χρέους των 22.000 ευρώ στην ΔΕΥΑΚ, στάνταρ ετήσια επιχορήγηση, τουλάχιστον 50.000 ευρώ, όπως ελέχθη και πρίμ 20.000 ευρώ στα τέλη Νοεμβρίου, «μην ρωτάτε τι τρόπο θα βρω» είπε ο δήμαρχος.

Στο κομμάτι της συμφωνίας που αναμένεται να επικυρώσει το δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων, προβλέπονται τα εξής:

  1. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ γηπέδου – σταδίου στον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ
  2. Τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα, δημοπρατείται στις 10.10 και είναι ο πιο σύγχρονος τάπητας στην Ελλάδα
  3. Ξήλωμα του βοηθητικού γηπέδου και τοποθέτηση φυσικού χλοοτάπητα
  4. Ανακατασκευή σε 2 αίθουσες για χρήση από τον ΠΑΣ
  5. Μηδενικά έξοδα του ΠΑΣ στο στάδιο
  6. ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ γηπέδου Συνοικισμού για 15 χρόνια στο δήμο – κατά χρήση-
  7. Προγραμματική σύμβαση μεταξύ ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ για τις 360.000 ευρώ και δημοπράτηση- Στο γήπεδο θα παίζουν ο ΚΥΨΕΛΟΣ, Ο ΑΣΤΕΡΑΣ, Ο ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ και οι Ακαδημίες της Κορίνθου.
  8. Κάλυψη όλων των λειτουργικών εξόδων από το δήμο Κορινθίων
  9. ΔΙΑΓΡΑΦΗ χρέους 22.000 ευρώ του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ στη ΔΕΥΑ Κορίνθου
  10. Ετήσια χρηματοδότηση , τουλάχιστον 50.000 ευρώ «Φέρτε τα χαρτιά να πληρωθείτε» είπε ο Δήμαρχος
  11. 20.000 ευρώ πριμ στα τέλη Νοεμβρίου απο πηγή που…θα βρει ο Δήμαρχος

Ο Νίκος Σταυρέλης εξέφρασε την πεποίθηση η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου να είναι ομόφωνη, ωστόσο η πρόθεση ήταν ξεκάθαρη και η πλειοψηφία που διαθέτει του επιτρέπει να μην την χρειάζεται αυτήν την πλειοψηφία.

Την ίδια ώρα βέβαια, έχει προαναγγείλει ακόμα και διακοπές ύδατος σε μεγαλοοφειλέτες της ΔΕΥΑΚ, προφανώς η ομάδα του ΠΑΣ εξαιρείται αφού έτυχε της ευνοικής μεταχείρισης και της ολικής διαγραφής.

Τη Δευτέρα 7 Οκτωβρίου στις 7.00 μμ, συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο του δήμου, με πρώτο θέμα στην ημερήσια διάταξη το θέμα του «Αποδοχή όρων συμφωνίας με ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ»

Την προηγούμενη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ακύρωσε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση καθότι δεν πληρούσε το νομοθετικές διατάξεις, όπως αποκάλυψε, στην προηγούμενη συνεδρίαση, ο επικεφαλής της ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΠΟΛΗΣ κ. Δημήτρης Πρωτοπαπάς (Στον αέρα η συμφωνία του δήμου Κορινθίων με τον ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ)

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog