Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Για «ύδρευση και στο τελευταίο χωριό» διαβεβαίωνε τον Μάρτιο ο Δήμαρχος Κορινθίων

Σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορινθίων στις 4 Μαρτίου 2024 ο Νίκος Σταυρέλης διαβεβαίωνε πως «όλα είναι υπό έλεγχο»

- Advertisement -

«Θα γίνουν όλες οι ενέργειες που πρέπει και μπορούν να γίνουν για να έχουμε νερό όλη τη χρονιά το 2024 και για την ύδρευση μέχρι το τελευταίο χωριό και για την άρδευση είτε απο γεωτρήσεις είτε απο το νερό του βιολογικού» έλεγε στο δημοτικό συμβούλιο Κορινθίων ο Δήμαρχος Νίκος Σταυρέλης στην συνεδρίαση της 4ης Μαρτίου 2024. Μάλιστα υπερτόνισε, όπως μπορείτε να ακούσετε και στο video, την μη χρησιμότητα της εξειδίκευσης των ενεργειών λέγοντας «δεν πιστεύω να θέλετε εξειδίκευση για το τι άλλο θα κάνουμε».

6 μήνες μετά την τοποθέτηση αυτή, η ΔΕΥΑ Κορίνθου και ο Δήμος Κορινθίων προχώρησαν σε ανακοίνωση για ΜΗ ΠΟΣΙΜΟ νερό στην πόλη της Κορίνθου, όταν οι διαβεβαιώσεις του Μαρτίου μιλούσαν για ενέργειες επάρκειας ύδατος ακόμα και στο τελευταίο χωριό!

Στην συνεδρίαση εκείνη, ο πρώην δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος λαμβάνοντας το λόγο είχε κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου λέγοντας, μεταξύ άλλων, πως χρειάζονται συγκεκριμένες και άμεσες ενέργειες αφού οι προβλέψεις των ειδικών μιλούσαν για πρόβλημα επάρκειας νερού. Ο Βασίλης Νανόπουλος μίλησε για αναθεώρηση αδειών γεωτρήσεων στην περιοχή της Στυμφαλίας, για την επεξεργασία του νερού μέσω ΔΕΥΑΚ, οι αφαλατώσεις αλλά και τα δίκτυα στην περιοχή Άσσου – Λεχαίου στο κομμάτι της άρδευσης.

«Όλα τα θέματα που ανέφερε ο κ.Νανόπουλος είναι υπό εξέλιξη, είναι υπο έλεγχο, κανένα άλλο σχόλιο» είχε καταλήξει ο δήμαρχος Κορινθίων ο οποίος δεν έχει προχωρήσει σε καμία δήλωση απο χθες για το ζήτημα, παρέστη ωστόσο στην κρίσιμη συνέλευση του ΠΑΣ Κόρινθος για τα θέματα που έχουν προκύψει, αφορούν την ομάδα αλλά και το δήμο Κορινθίων.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog