Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Επική ατάκα Γκουργιώτη: Είμαστε πλέον η«Συμμαχία πράσινης διεξόδου»

- Advertisement -

Ο δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης, απαντώντας στις τρεις παρατάξεις της αντιπολίτευσης και τους επικεφαλής τους, ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ (Νανόπουλος), ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΛΗ (Πρωτοπαπάς), ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ (Γκουργιώτης), αναφορικά με όσα είπαν στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν πριν λίγες μέρες για την «παραποίηση» αποφάσεως του δημοτικού συμβουλίου και την μη ανάκλησή της από τον Πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου κ. Παπαβενετίου, όπως του ζητήθηκε από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, ο κ. Σταυρέλης ανέφερε:

«’Oπως είδατε, δεν έκανα καμμία αντισυνέντευξη για να σας απαντήσω. Εγώ μιλάω εδώ, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο. Εχετε γίνει ένα μπλοκ. Και οι τρεις μαζί. Ετσι θα σας αντιμετωπίζουμε πλέον εμείς, ως μπλοκ.»

Βέβαια η αντίδραση ήρθε από τους επικεφαλής της αντιπολίτευσης, οι οποίοι γέλασαν, αλλά την απάντηση έδωσε ο επικεφαλής της ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ κ. Αλέξανδρος Γκουργιώτης:

«Κύριε δήμαρχε αυτό έχει συμβεί πάλι όταν αποσχιστήκατε από την παράταξη του Αλέξανδρου Πνευματικού και ουσιαστικά υπήρχε απόλυτη ταύτιση θέσεων και απόψεων με τη Συμμαχία Πολιτών, εναντίον του τότε δημάρχου.»

Για να καταλήξει ο κ. Γκουργιώτης με την επική ατάκα: «Εγώ κύριε πρόεδρε, περίμενα οι επικεφαλής των παρατάξεων να είναι πιο αποκαλυπτικοί, αλλά επειδή εγώ είμαι μαρτυριάρης, σας λέγω ότι πλέον έχετε να κάνετε με τη ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΔΙΕΞΟΔΟΥ. Αυτό είναι το νέο όνομα,και ετσι θα λειτουργούμε από τούδε και στο εξής.»

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog