Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

ΜΕΓΑΡΑ: 5.450.000 ευρώ για την αποκατάσταση των οδικών υποδομών της Κινέτας

Σύμβαση Υπουργείου Υποδομών και Δήμου Μεγαρέων

- Advertisement -

Νέα προγραμματική σύμβαση μεταξύ Δήμου Μεγαρέων και Υπουργείου Υποδομών υπεγράφη την 1η Οκτωβρίου 2024 για το έργο της αποκατάστασης οδικών υποδομών και υδραυλικών έργων στην Κινέτα, στις περιοχές Δυτικού Πανοράματος και Γαλήνης Δήμου Μεγαρέων, έπειτα από τις φυσικές καταστροφές της περιόδου 2017-2019.

Η προγραμματική σύμβαση είναι ύψους 5.450.000 ευρώ.

Αναλυτικότερα, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου Μεγαρέων, ο Δήμαρχος Μεγαρέων, Παναγιώτης Μαργέτης, μετέβη στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, όπου στο γραφείο του γενικού διευθυντή Συγκοινωνιακών Υποδομών, Δημήτρη Αναγνόπουλου, υπέγραψε προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών και του Δήμου Μεγαρέων.

«Σήμερα έγινε η υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Μεγαρέων και του Υπουργείου Υποδομών για την υλοποίηση του έργου της αποκατάστασης των ζημιών από τις φυσικές καταστροφές στην Κινέτα. Είναι ένα έργο 4.000.000 ευρώ συν ΦΠΑ, το οποίο αφορά επισκευές του οδικού δικτύου της Κινέτας. Λόγω του ότι έγινε και δεύτερη φυσική καταστροφή που διεύρυνε το πρόβλημα, αυτό οδήγησε στο να καθυστερήσουν οι διαδικασίες και να λήξει η προηγούμενη σύμβαση. Άρα, σήμερα υπογράψαμε τη νέα προγραμματική σύμβαση με μεγαλύτερο φυσικό αντικείμενο και φυσικά μεγαλύτερη χρηματοδότηση από το Υπουργείο για την αποκατάσταση των ζημιών. Νομίζω ότι είναι μία σημαντική εξέλιξη για την Κινέτα και για τον Δήμο Μεγαρέων γενικότερα», δήλωσε μετά την υπογραφή της σύμβασης ο Δήμαρχος Παναγιώτης Μαργέτης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog