Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Mε τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε από την Εύβοια ο ΑΟΛ

Ο Αμαρυνθιακός προηγήθηκε νωρίς στο σκορ, έδωσε χώρο στους φιλοξενούμενους στην υπόλοιπη διάρκεια του Α΄ μέρους και το πλήρωσε. Στο β΄μέρος ήταν κυρίαρχος δεν αξιοποίησε τις ευκαιρίες που δημιούργησε και τελικά αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με το Λουτράκι.

- Advertisement -

Στο ιστορικό παιχνίδι του Αμαρυνθιακού στην πρώτη του εντός έδρας αναμέτρηση στην Γ΄εθνική κατηγορία περισσότεροι από 500 φίλαθλοι γέμισαν ασφυκτικά τις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Αμαρύνθου. Το ματς επιφύλασσε έντονες συγκινήσεις από τα πρώτα λεπτά καθώς πριν ακόμα συμπληρωθεί το πρώτο 5λετπο ο Γκιόσι κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά την κέρδισε και έκανε τακουνάκι στον επερχόμενο Ντελέκο ο οποίος πλάσαρε υποδειγματικά στέλνοντας τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Τουργέλη για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο οι φιλοξενούμενοι πήραν τον έλεγχο του ματς.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κυριατζής με καθοριστικές επεμβάσεις κράτησε το μηδέν. Αρχικά ο Στρατίκης έκανε το σουτ ο Κυριατζής έπεσε στην αριστερή γωνία παραχωρόντας κόρνερ. Από την εκτέλεση του κόρνερ σουτ του Δημητρίου μέσα από την περιοχή εντυπωσιακά ο γκολκίπερ του Αμαρυνθιακού απέκρουσε ξανά.

Με τη συμπλήρωση 10 λεπτών ο Κυριατζής γλίστρησε και έχασε προς στιγμή τον έλεγχο της μπάλας αλλά στη συνέχεια διόρθωσε το λάθος του ανάμεσα από δυο παίκτες των φιλοξενουμένων.

Στο 12΄ σέντρα του Νικολόπουλου από δεξιά η κοντινή κεφαλιά του Γκιόσι έφυγε άουτ. Έξι λεπτά αργότερα απευθειας εκτέλεση φάουλ του Ταυταρίδη η μπάλα κόντραρε και έφυγε ελάχιστα έξω από το δεξί δοκάρι του Τουργέλη.

Στο 31΄ενέργεια και σουτ του Χαρτσιά από το ημικύκλιο η μπάλα λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Κυριατζή.

Τρία λεπτά αργότερα ο Χατζηστάμου μπήκε στην περιοχή και τελείωσε τη φάση από πλάγια θέση ο γκολκίπερ του Λουτρακίου είπε ξανά όχι

Στο 62΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χαρτσιά ο Κυριατζής δεν αιφνιδιάστηκε και απέκρουσε σε κόρνερ

Αμαρυνθιακός (Γ. Καρβέλης): Κυριατζής, Χατζηστάμου, Πέππας, Τσέλλος, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Τόρα (81΄Σιαράπης), Ταυταρίδης, Γκιόσι (46΄ Βιέννας), Πουλιανός (46΄Μέτσιο), Ζαχαράκης (46΄Δέδες)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΩΤΑΣ

starsports.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog