Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Στον Χρυσοχοίδη για την αυξημένη εγκληματικότητα στο Ζευγολατιό!

Συνάντηση αντιπροσωπείας του δήμου Βέλου - Βόχας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για την αύξηση της αστυνόμευσης στην περιοχή

- Advertisement -

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, συνάντηση αντιπροσωπείας της Δημοτικής Αρχής Βέλου-Βόχας με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με κύριο θέμα συζήτησης την αυξανόμενη παραβατικότητα στην περιοχή. Η αντιπροσωπεία, αποτελούμενη από την αντιδήμαρχο κα Ελευθερία Παπαλέκα και τον πρόεδρο της Κοινότητας Ζευγολατιού κ. Γιάννη Παπαδημητρίου, εξέφρασε έντονη ανησυχία και διαμαρτυρία των δημοτών αλλά και της δημοτικής αρχής για την κατάσταση που επικρατεί, ζητώντας την άμεση παρέμβαση του υπουργείου.

Τόσο η κα Παπαλέκα όσο και ο κ. Παπαδημητρίου τόνισαν την ανάγκη να αυξηθεί η αστυνόμευση και να ενισχυθεί το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, καθώς οι υφιστάμενες δυνάμεις αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις απαιτήσεις και τα περιστατικά παραβατικότητας. Η κατάσταση δημιουργεί αυξανόμενο αίσθημα ανασφάλειας στους κατοίκους, που ζητούν άμεσα μέτρα για την αντιμετώπισή της.

Ο Υπουργός, από την πλευρά του, αναγνώρισε τη σοβαρότητα της κατάστασης, δηλώνοντας ότι είναι πλήρως ενήμερος για το πρόβλημα που υπάρχει ιδιαιτέρως στο Ζευγολατιό και υποσχέθηκε ότι το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη θα προχωρήσει άμεσα στην ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης στην περιοχή, αλλά και των υποδομών του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου.

Παρούσα στη συνάντηση ήταν και η Βουλευτής Κορινθίας, κα Μαριλένα Σούκουλη, την οποία η Δημοτική Αρχή Βέλου-Βόχας ευχαριστεί ιδιαίτερα για την πολύτιμη βοήθειά της και την αμέριστη στήριξή της στα θέματα του Δήμου.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog