Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Κόρινθος: Πατίνι «καρφώθηκε» σε φορτηγό! Η ασυδοσία συνεχίζεται…

- Advertisement -

Μάστιγα τείνουν να γίνουν τα ηλεκτρικά πατίνια για την κίνηση στους δρόμους και την ασφάλεια τόσο των οδηγών τους όσο και των πεζών! Πρόκειται για ένα μέσο μεταφοράς δημοφιλέστατο παράλληλα όμως και ιδιαιτέρως επικίνδυνο! Οι κάτοχοι – οδηγοί, σε ελάχιστες περιπτώσεις τηρούν τους κανόνες ασφαλείας, κάποιοι μάλιστα οδηγώντας το πατίνι ασχολούνται με το κινητό τους τηλέφωνο, ενώ ούτε λόγος (!) για τήρηση του Κώδικα Οδικής Συμπεριφοράς.

Περιστατικά ατυχημάτων, μικρά ή μεγαλύτερα είναι πλέον καθημερινά, πρόσφατα πατίνι παρέσυρε πεζό στην πόλη του Ναυπλίου και τον εγκατέλειψε ενώ χθες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, πατίνι καρφώθηκε σε φορτηγό το οποίο έβγαινε απο το λιμάνι της Κορίνθου!!!

Οι συνθήκες του ατυχήματος που οδήγησε τον νεαρό οδηγό του πατινιού στο νοσοκομείο Κορίνθου και κατοπιν σε νοσοκομείο των Αθηνών, είναι αδιευκρίνιστες και οι αρχές πραγματοποιούν έρευνα.

Είναι ωστόσο ένα ακόμα περιστατικό που καταδεικνύει την επιτακτική ανάγκη, όχι μόνο πλαισίου για τα πατίνια – το οποίο ουσιαστικά υπάρχει- αλλά εφαρμογής του και επισταμένων ελέγχων απο τις αστυνομικές αρχές.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog