Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Κατάφωρη αδικία για τον ΙΒΥΚΟ και τα 500 μέλη του

- Advertisement -

Πραγματικά, αυτό που συνέβη στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Λουτράκι, ξεπερνά κάθε όριο ανοχής!

Για πρώτη φορά στα χρονικά, ο αρχαιότερος, ο πιο πολυπληθής Πολιτιστικός σύλλογος, γνωστός στα πέρατα της γης, έλαβε τη μικρότερη επιχορήγηση, παρότι αριθμεί πάνω από 500 μέλη και παρότι λειτουργούν υπό τη σκέπη του 20 τμήματα παραδοσιακών χορών, θεάτρου, ξένων χορών κλπ, αριθμώντας εκατοντάδες παιδιά. Eπίσης διατηρεί δικό του οίκημα, όπου φιλοξενούνται και πραγματοποιούνται οι διδασκαλίες, πληρώνοντας υψηλό μίσθωμα, σε αντίθεση με άλλους (αξιόλογους κατά τα λοιπά) συλλόγους, που φιλοξενούνται σε δημοτικά κτίρια. Επίσης ο ΙΒΥΚΟΣ είναι ο Σύλλογος με τις περισσότερες δράσεις, εντελώς λογικό, αφού αριθμεί τόσα πολλά τμήματα και μέλη.

Μεγάλο το σφάλμα του Αντιδημάρχου Οικονομικών κ. Σακελλαρίου αλλά και της Αντιδημάρχου κ. Μαυροματίδου, οι οποίοι μάλλον ξεχνούν πως ο ΙΒΥΚΟΣ δεν είναι ο Πρόεδρός του κ. Γιάννης Κακούρος, αλλά τα μέλη του, εκ των οποίων πολλοί είναι και υποστηρικτές της δημοτικής αρχής.

Καλό είναι να ακολουθηθεί η γραμμή του δημάρχου «Είμαι δήμαρχος όλων των δημοτών» και να εκλείψουν οι έωλες δικαιολογίες.

Οπως θα δείτε παρακάτω οι σύλλογοι του Λουτρακίου-Περαχώρας έλαβαν από 4000 ευρώ έκαστος, ο Λαογραφικός Συλλογος της Ισθμίας 3.500 ευρώ ενώ ο ΙΒΥΚΟΣ 3.000 ευρώ.

Η κατανομή κατά την κρίση μας δεν είναι δίκαιη και ισομερής.

Ελαβαν:

Χ@ρα

- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

    • Προφανώς για το Λαογραφικό ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ δεν θα,περισεψε τίποτα 😉😉 τουλάχιστον έχουμε τις,διάσημες που έρχονται για φωτογράφηση,για να,δείξουν το ενδιαφέρον τους.

  1. Δυστυχώς οι κύριοι στην Ιάσωνος αδικούν όχι μόνο τους συλλόγους αλλά και ολόκληρο το Δήμο. Στον τελευταίο λογαριασμό ρεύματος που ήρθε την περασμένη εβδομάδα, φαίνεται αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών από τα 1,87 ευρώ σε 2,05. Τι υπηρεσίες μας παρέχουν; Ακόμη και στο εμπορικό κέντρο του Λουτρακίου είμαστε στον αυτόματο πιλότο. Απορριμματοφόρα με δελτίο από 1η Σεπτέμβρη και δεν έχω δει ποτέ οδοκαθαριστή, ούτε καδοπλυντήριο. Έχω κάδους κάτω από το μπαλκόνι μου και οι κατσαρίδες και τα κουνούπια κάνουν πάρτι. Οι δε μυρωδιές μπαίνουν στο σπίτι, γιατί δεν αδειάζουν τους κάδους αν δεν είναι γεμάτοι μέχρι πάνω και τους πέφτουν πολλά σκουπίδια κάτω κατά την αποκομιδή που με τον πρώτο αέρα έρχονται στο μπαλκόνι μέσα! Απευθύνθηκα στο δημαρχείο, γνωρίζουν σας πληροφορώ άψογα με λεπτομέρειες τα προβλήματα αλλά δεν κάνουν τίποτα για την επίλυσή τους. Υποτίθεται ότι πληρώνονται για αυτό και άκρη δεν βγάζουμε. Περιμένετε να βγει με τους συλλόγους; Και όπως φαίνεται έτσι θα πάμε. Πέρυσι είχαμε οδοκαθαριστή μια φορά την εβδομάδα, πριν 2 χρόνια σχεδόν καθημερινά. Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία, καθόλου. Ανεπαρκείς ακόμα και στα βασικά.

    • Φίλε σχολιαστή ποσο δίκιο έχετε,οι υπάλληλοι μόνιμοι και συμβασιούχοι μετά,τον καφέ,βρίσκονται στα,σπίτια,τους οελεγχος, από τους προισταμενους μηδενικός μόνο για ταξίδια,φωτογραφίες,και εκδηλώσεις ενδιαφέρονται.. Πόσο,λυπάμαι που είμαι και εγώ δημότης,και πόσο λυπάμαι τον εαυτό μου που τους,ψήφισα.

  2. Καλά κάνετε κ τα λέτε, δίκιο έχετε, όμως δεν θιξατε τα περί φωτισμού, τα βράδια οι δρόμοι είναι απροσπέλαστοι λόγω σκότους, τι να πει κανείς.
    Σ αυτό το πάρκο, ας το πούμε έτσι, στην 28ης Οκτωβρίου και Ρ.Φεραιου, έχουν βάλει μια πινακίδα, για ποιο λόγο, μήπως περιμένουμε σεισμό η πόλεμο.?
    Αξίζει να τη δείτε την πινακίδα κι αναρωτηθείτε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog