Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Λευκή ισοπαλία για τον ΠΑΣ Κόρινθος στην πρεμέρα της Γ΄εθνικής

Ισόπαλος χωρίς τέρματα έληξε ο αγώνας που διεξήχθη στο γήπεδο της ΕΠΣ Μεσσηνίας ανάμεσα στο νεοφώτιστο Μιλτιάδη με τον ΠΑΣ Κόρινθος.

- Advertisement -

Η επίδοξη πρωταθλήτρια Κόρινθος δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του φιλότιμου και αξιόμαχου μεσσηνιακού συγκροτήματος που πάντως με τέτοιες εμφανίσεις θα δυσκολεύει τους αντιπάλους του αλλά μπροστά δεν έχει τύχη… Και οι ισοπαλίες δε φτάνουν.

Το αποτέλεσμα σκόρπισε προβληματισμό στους φίλους της «Μπάρτσα», όπως και σφυρίγματα των διαιτητών και κυρίως του διαιτητή και του α΄βοηθού που θύμισαν σε κάποιους τα περυσινά…

Οι Κορίνθιοι πάντως διαμαρτύρονται ότι στο «έργο» του διαιτητή σύμμαχος ήταν οι γηπεδούχοι, που με την τακτική τους σε κάθε επίθεση της Κορίνθου να πέφτουν κάτω να κρατούν καθυστερήσεις αλλοίωναν το ρυθμό της αναμέτρησης.

Την επομένη πάντως που παίζει η Κόρινθος να ζητηθεί από τον αντίπαλο… οδηγίες πώς να την αντιμετωπίσει… Η ψυχωμένη τακτική των γηπεδούχων, εγκλώβισε τη φιλοξενούμενη, ανασταλτικά ο Μιλτιάδης στάθηκε, αλλά είπαμε πρέπει να ζητήσει περισσότερα στην επίθεση.

Δυναμική η παρουσία και των φίλων της Κορίνθου στις εξέδρες. Υπήρξαν στιγμές έντασης που δεν ξεπέρασαν όμως τα όρια.

Η αναμέτρηση διεξήχθη υπό υψηλές θερμοκρασίες. Τ ο αποτέλεσμα άφησε εν μέρει ικανοποίηση αφού καμία από τις δύο ομάδες δεν μπόρεσε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες που είχε σε γκολ με την Κόρινθο να έχει ειδικά στο τελευταίο μισάωρο την κατοχή της μπάλας και την πίεση.

Για τον Μιλτιάδη πάντως που θα παλέψει για την παραμονή ήταν βαθμός θετικός, απέναντι σε μια ομάδα που στοχεύει ψηλά, αλλά άφησε στον Κορδία τους πρώτους της 2 βαθμούς.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αντωνόπουλος, Τρόκα, Νικολάου, Χαλάτσης, Χαρίτος Μπαρμπαρούσης, Μίσκου,. Παπουλής, Μπιμπισίδης, Δερμιτζάκης, Αλμπάνης.

Α.Ο. ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Χάμος, Γεωργόπουλος, Θώδης, Καντούτσης, Καπετανάκης, Οπόκου, Παϊτέρης, Γκεβόρι, Αθανασόπουλος, Γιαννόπουλος, Ηλιόπουλος.

Με το… δεξί στη νέα σεζόν στον όμιλο του Μιλτιάδη μπήκαν ο Αμαρυνθιακός, η Ρόδος, ο ΑΟ Λουτρακίου, η Νέα Αρτάκη, ο Αστέρας Σταυρού και ο Πανναυπλιακός.

www.sportstonoto.gr

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:
· Παναιγιάλειος – ΑΕ Μυκόνου 1-1 (34′ Μπούμπας / 24′ Πινέιρο)

· Νέα Αρτάκη – Ελλάς Σύρου 2-1 (45′ πεν. Κανούλας, 70′ Πολίτης / 90+5′ Τσεβάς)

· Απόλλων Ευπαλίου – Ρόδος 0-1 (90′ πεν. Μαρινάκης)

· ΑΟ Λουτρακίου – Α.Ε. Μαλεσίνας 1-0 (85′)

· Αστέρας Σταυρού – Αιγέας Πλωμαρίου 2-0 (6′ Γεωργαλής, 62′ αυτ. Τσιτσεκίδης)

· Μιλτιάδης – Κόρινθος 0-0

· Πανναυπλιακός – Πανγυθεατικός 3-2 (39′ Τρέσα, 41′ Μαυρόπουλος, 80′ Λιακόπουλος / 51′ Τσέας, 83′ Μαλτέζος)

· ΑΕΡ Αφάντου – Αμαρυνθιακός 0-3 (6′ πεν. Τόρα, 60′ Νικολόπουλος, 81′ Χατζηστάμου)

Η βαθμολογία

  1. Αμαρυνθιακός (3-0) 3
  2. Πανναυπλιακός (3-2) 3
  3. Αστέρας Σταυρού (2-0) 3
  4. Νέα Αρτάκη (2-1) 3
  5. Ρόδος (1-0) 3
  6. ΑΟ Λουτρακίου (1-0) 3
  7. Μιλτιάδης (0-0) 1
  8. Κόρινθος (0-0) 1
  9. Παναιγιάλειος (1-1) 1
  10. ΑΕ Μυκόνου (1-1) 1
  11. Πανγυθεατικός (2-3) 0
  12. Αιγέας Πλωμαρίου (0-2) 0
  13. Ελλάς Σύρου (1-2) 0
  14. Απόλλων Ευπαλίου (0-1) 0
  15. ΑΕ Μαλεσίνας (0-1) 0
  16. ΑΕΡ Αφάντου (0-3

Η επόμενη αγωνιστική (29/06/24)
· Αιγέας Πλωμαρίου – Μιλτιάδης

· ΑΕ Μαλεσίνας – Παναιγιάλειος

· Αμαρυνθιακός – ΑΟ Λουτρακίου

· Απόλλων Ευπαλίου – ΑΕΡ Αφάντου

· Κόρινθος – Ελλάς Σύρου

· ΑΕ Μυκόνου – Πανναυπλιακός

· Πανγυθεατικός – Νέα Αρτάκη

· Ρόδος – Αστέρας Σταυρού

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Να ευχηθούμε και στην θρυλική Μπαρτσα να πάει καλά στο φετινό πρωτάθλημα !Χ εκτός εδρας δεν το λες και άσχημο αποτέλεσμα !!Μια χαρά θα είναι ο Θρύλος και η Παοκαρα να φέρουν και αυτή ένα Χ στην Κωσταντινουπολη και τη Λιον στα ευρωπαϊκά τους ματς !!Εβδομαδα ευρωπαϊκών υποχρεώσεων Λοιπον για τους δυο εκπρωσοπους στο Ευροπα λιγκ !!Η Παοκαρα σε ένα γήπεδο sold out από τους τουρκους θα δούμε τι ψάρια θα πιάσει !Ο Πρωταθλητης Ευρωπης με έναν παλιό γνώριμο την Λιον έχει και αυτός δύσκολο έργο ειδικα με την αγωνιστική εικόνα που δείχνει !Σιγα σιγά όπως καταλαβαινετε αρχίζουν τα ζόρια ειδικα για Παο ,Παοκ και θρύλο με αγώνες μεσοβδόμαδα !!Η Αεκαρα λόγο ότι δεν έχει Ευρώπη θα είναι ποιο χαλαρή !!Αυτα τα ολιγα και καλή επιτυχία και στην Ευρώπη στηρίζουμε όλες τις ελληνικές ομάδες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog