Παρασκευή, 6 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: 4ο Τοπικό Συνέδριο Ναρκομανών Ανωνύμων στους Αγίους Θεοδώρους

6-8 Σεπτέμβρη

- Advertisement -

Η εξέλιξη των Ναρκομανών Ανωνύμων (ΝΑ) στην Κορινθία έχει την διάρκεια και την σταθερότητα που της αναλογεί και καλούμε όσους ενδιαφερόμενους σχετικά με το ζήτημα του εθισμού, να έρθουν στο τριήμερο συνέδριο -Hotel Siagas, Αγ. Θεόδωροι- από αυτήν την Παρασκευή το απόγευμα 6 Σεπτέμβρη ως την Κυριακή 8 του μήνα.

Η ομάδα ΝΑ Κορίνθου λειτουργεί εδώ και 14 χρόνια και στεγάζεται στο Δημαρχείο της πόλης όπου γίνονται συγκεντρώσεις κάθε Παρασκευή στις 18:30 – 20:00 για όσους έχουν πρόβλημα με τα ναρκωτικά.

Κάθε 1η Παρασκευή του μήνα, η ομάδα είναι ανοικτή για το κοινό και τους επισκέπτες.

Παράλληλα, εδώ και 10 χρόνια η ομάδα ΝΑ Λουτρακίου λειτουργεί κάθε Τρίτη 18:30 – 20:00 στο Δημοτικό Κτίριο «Μπο Ριβάζ» και η ομάδα ΝΑ Λεχαίου κάθε Κυριακή 19:30 – 21:00 στο ΚΑΠΗ Περιγιαλίου.

Είμαστε μη κερδοσκοπικός οργανισμός και τα έξοδα όλων των δράσεων καλύπτονται αποκλειστικά από τα μέλη μας, όπως και το επερχόμενο συνέδριο, χωρίς καμία χορηγία ή εξωτερική συνεισφορά.

Σας περιμένουμε ώστε να δώσουμε το μήνυμα ότι “Ένας ναρκομανής, ο οποιοσδήποτε ναρκομανής, μπορεί να χάσει την επιθυμία για χρήση και να βρει έναν καινούριο τρόπο ζωής”.

Τηλεφωνική Γραμμή: 2741 001 100
Δευτέρα – Παρασκευή: 09:00 21:00
https://www.na-greece.gr/

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog