Παρασκευή, 30 Αυγούστου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Αυτές είναι οι εκδηλώσεις για σήμερα και το Σαββατοκύριακο

μέ ώρα έναρξης 21:00

- Advertisement -

ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή, 30 Αυγούστου: «Λευκή Νύχτα» στην Κόρινθο, στο πλαίσιο των «Θαλασσινών Ημερών». Μεγάλες προσφορές και εκπτώσεις από τους εμπόρους της πόλης μας.
ΣΗΜΕΡΑ, Παρασκευή, 30 Αυγούστου, Τέρμα Κολιάτσου, 9.00 μμ: οι serial groovers, με ένα πολύ ανεβαστικό και groovy πρόγραμμα ενθουσιάζουν με αγαπημένα κομμάτια από 70s, 80s αλλά και νεότερα.
Σάββατο, 31 Αυγούστου, Φλοίσβος: Τελετή λήξης των «Θαλασσινών Ημερών» με ένα μεγάλο γλέντι, στον Φλοίσβο, στο οποίο κυρίαρχη θέση θα έχουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι του Δήμου μας, που θα ανοίξουν έναν τεράστιο κύκλο για να χορέψουμε μπάλο, ικαριώτικα, σούστες και όλα τα αγαπημένα μας νησιώτικα.
Σάββατο, 31 Αυγούστου, Ιερατική, στις 9.00 το βράδυ: μια δροσερή μουσική βραδιά με πολλές …POSSIBILITIES! Μαριαλένα Βαρελά φωνή, Βασίλης Κοντογιάννης πιάνο, Δημήτρης Παπανίκου κοντραμπάσο, Τάσος Μπολοβίνης τύμπανα.
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 9.00, πλατεία Σταύρου Ηλιόπουλου, Συνοικισμός: Μουσική βραδιά με τον Μπάμπη Τσέρτο. «Kρασο-πίνω και μεθώ», μια μουσική παράσταση με σμυρνέικα, ρεμπέτικα και αστικά τραγούδια από το χθες μέχρι το σήμερα. Μαζί με τον Μπάμπη Τσέρτο στο τραγούδι: η Ελεονώρα Ζαχαριά…
Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 9.00, Αρχαιολογικός Χώρος Αρχαίας Κορίνθου: Νύχτες Καλοκαιριού και μια ακόμη μουσική βραδιά – αφιέρωμα στον Μίμη Πλέσσα και την Τζένη Βάνου. Με τους Γιολάντα Λασκαρίδη, Πάρη Γκαγκαστάθη, Βασίλη Σαλτίκη.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog