Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

ΜΕΓΑΡΑ: Ποσό 500.000 ευρώ για κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της πυργκαγιάς στο Νέο Μάζι

αρχικώς ο Δήμος Μεγαρέων δεν συμπεριλήφθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Διευθύνσεις Επιχορηγήσεων του Υπουργείου στους Δήμους που θα λάβουν την επιχορήγηση

- Advertisement -

Κατανομή ποσού ύψους 500.000 ευρώ από τους Κεντρικούς Αυτοτελείς Πόρους έτους 2024 προς τον Δήμο Μεγαρέων για την κάλυψη έκτακτων και επειγουσών αναγκών λόγω της πυρκαγιάς της 11ης Αυγούστου 2024 ενέκρινε με απόφασή του ο υπουργός Εσωτερικών, Θεόδωρος Λιβάνιος.

Να σημειωθεί ότι αρχικώς ο Δήμος Μεγαρέων δεν συμπεριλήφθηκε από τις αρμόδιες Υπηρεσίες και Διευθύνσεις Επιχορηγήσεων του Υπουργείου στους Δήμους που θα λάβουν την επιχορήγηση.

Κατόπιν παρέμβασης του δημάρχου Μεγαρέων, Παναγιώτη Μαργέτη, και μετά από επικοινωνία που είχε με τον υπουργό, Θεόδωρο Λιβάνιο, εξετέθησαν όλα τα αντικειμενικά δεδομένα και έγινε δεκτό το αίτημα για έκτακτη χρηματοδότηση και προς τον Δήμο Μεγαρέων – πέραν των Δήμων της Βορειοανατολικής Αττικής –.

«Αποτελεί μία καλή και ανακουφιστική εξέλιξη η οικονομική ενίσχυση προς τον Δήμο μας που αποφάσισε και ενέκρινε ο Υπουργός, με τον οποίον είχα επικοινωνία και άμεσα ανταποκρίθηκε στο δίκαιο αίτημά μου. Ο κ. Θεόδωρος Λιβάνιος είναι πάντα συνεργάσιμος και αρωγός στην επίλυση και διευθέτηση κρίσιμων ζητημάτων των Δήμων. Και σ’ αυτήν τη δύσκολη στιγμή, τόσο προς τον Δήμο μας όσο και προς τους Δήμους της Αττικής που επλήγησαν σφόδρα τις τελευταίες ημέρες από τις πυρκαγιές, το απέδειξε για ακόμα μία φορά» δήλωσε ο κ. Μαργέτης

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog