Σάββατο, 17 Αυγούστου, 2024

Την Κυριακή 18 Αυγούστου η κηδεία του Θεόδωρου Κορδάκη, Ιδρυτή και Πρόεδρου της ΝΙΚΟ-Helm Hellas

Η σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν από τις 12 το μεσημέρι.

- Advertisement -

Εφυγε από τη ζωή την Πέμπτη σε ηλικία 81 ετών ο Θεόδωρος Κορδάκης, Ιδρυτής και Πρόεδρος της Κορινθιακής βιομηχανίας ΝΙΚΟ-Helm Hellas, και η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Αυγούστου στις 12.30μμ., στον Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Κόρινθο. Η σορός θα βρίσκεται στον Ι.Ν από τις 12 το μεσημέρι.

Το 1972 έχοντας ώς όραμα τη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής της Κορίνθου, ίδρυσε την εταιρεία Helm Hellas στην Καλλιθέα της Κορίνθου.

Μια εταιρεία που παρότι ξεκίνησε ως μικρή οικογενειακή επιχείρηση, κατάφερε εντός σύντομου χρονικού διαστήματος να αναπτυχθεί σε πολυεθνική βιομηχανία με παρουσία σε πάνω απο 65 χώρες.

Όπως πάντα έλεγε: “Η επιτυχία οφείλεται στους ανθρώπους μας”! Η πρωτοπορία, ο αλληλοσεβασμός, η επιμονή και η πίστη στους εργαζομένους ήταν οι θεμελιώδης αρχές της εταιρείας , αφού όλοι οι εργαζομένοι γνώριζαν τον κ. Θόδωρα ώς μια πατρική και φιλική φιγούρα που στεκόταν πάντα αρωγός στις αναγκές τους.

Τις θεμελιώδης αυτές αξίες όμως πέρασε και στα παιδιά του, Νικόλαο Ευάγγελο Κορδάκη και Μαρία Αικατερίνη Κορδάκη, οι οποίοι συνεχίζουν με τον ίδιο δυναμισμό, με αγάπη και σεβασμό στο έργο του πατέρα τους.

Πολυσχιδής προσωπικότητα με αδαμάντινο χαρακτήρα, ένας άνθρωπος ρηξικέλευθος, δυναμικός, ευαίσθητος και τίμιος που γνώριζε από πρώτο χέρι πως πρέπει να αγωνίζεσαι στη ζωή, να δημιουργείς και να μη μένεις ποτέ στάσιμος. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ όμως και το χιούμορ και την θετική του ενέργεια που ακόμα και σε δύσκολες στιγμές δεν τα έχανε ποτέ.

Αποχαιρετάμε τον λατρευτό μας Σύζηγο, Πατέρα, Παππού και Αδερφό – θα ζεις για πάντα στις καρδιές μας!

Η Σύζηγος, Ιωάννα
Τα τέκνα, Νικόλαος, Μαρία και Ιωάννης
Ο εγγονός, Θεόδωρος
Τα αδέλφια
Αιωνία η μνήμη σου

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog