Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

‘Ολα Στραβά στα Στραβά… Χάνεται το νερό (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Συνεχόμενες οι βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης στα Στραβά Περαχώρας. Οι κάτοικοι αγανακτούν για το νερό που χάνεται, ενώ δεν έχουν αρκετό για προσωπική και οικιακή χρήση. Υπενθυμίζεται ότι μέσα σε 15 μέρες έσπασε και ο κεντρικός αγωγός στην παραλία δύο φορές.

Σημερινή Ανακοίνωση του τοπικού Συλλόγου «Η ΑΛΚΥΩΝΗ»

Το πρωί σημερα 6:50 ενημερωθηκαμε από συντοπίτη μας για βλάβη σε κεντρικό αγωγό νερού της ΔΕΥΑΛ και αμέσως ενημερώσαμε την υπηρεσία βλαβών του Δήμου. Δυστυχώς μέχρι ώρας 9:00 δεν έχει εμφανιστεί κανένας και οι δεξαμενές άδειασαν, πάνω από 80m3 νερού χύθηκαν στο δρόμο και πότισαν χωράφια.
Τα ΣΤΡΑΒΑ είναι χωρις νερο λόγο υπαιτιότητας δικτύου και όχι υπέρ κατανάλωσης κατοίκων για άλλη μια φορά.
Οι πιέσεις του νερού τεράστιες, φτάνουν τις 12-14 ατμόσφαιρες (bar), έχουν καταστραφεί ακόμα και τα εσωτερικά δίκτυα των σπιτιών μας, ακόμα και οι μειωτες πίεσης που έχουμε στις οικίες μας καταστρέφονται λόγο υπερβολικών πιέσεων.
Παρακαλούμε για την έγκαιρη και άμεση αποκατάσταση του δικτύου έτσι ώστε να μην χάνεται άλλο νερό, για πολλοστή φορά σήμερα άδειασαν οι δεξαμενές και διανυουμε μια περίοδο έντονης λειψυδρίας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν είναι η μοναδική περίπτωση.Ειμαι οικιστής Αγίων Θεωδώρων.οταν οι σωλήνες είναι 16 α.τ όταν τα φίλτρα ει ναι 8 α.τ., όταν τα ασφαλιστικά θερμοσιφώνων ειναι8-10 kg όταν αδειάζει το δελτίο τελείως και μετά ανοίγουν full Tην Βάνα.Τι περεινεται;Υπάρχουν και κατάλληλες αντλίες δυκτιωνλεγομενες ΤΖΑΚΕΤ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog