Δευτέρα, 2 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τροχαίο στον κόμβο. (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Ένα ακόμα τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε πριν λίγο στον κόμβο Λουτρακίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν υπάρχει τραυματισμός.

- Advertisement -

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πριν 15 μέρες έγινε κι άλλο . Ένα golf καβάλησε τον κύκλο και τα έσπασε όλα από κάτω. Αυτός ο κύκλος πρέπει να είναι ο χειρότερος στην Ελλάδα . Τεράστιος και κάνεις σλαλομ να στρίψεις.

  2. Είναι ζήτημα χρόνου ο νεκρός. Το απευχομαι αλλά είναι γεγονός. Αυτός που την έφτιαξε και ειδικά ΑΥΤΌΣ που την παρέλαβε, είναι για φυλακή. Όπως και πολλά άλλα έργα εδώ στο δήμο μας. Ξεκινάνε έργα και ή δεν τελειώνουν ποτέ ή παραδίδονται μισά, ατελή και επικίνδυνα. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!

  3. Νά δω πότε θα φτιάξουν αυτή την λαλακια που έφτιαξαν. Άμα μπορείτε να βρείτε τόν μηχανικό να μας φτιάξει κάτι στο σπίτι 😂😂😂😂😂

  4. Χωρίς σχέδιο κυκλου ,χωρις συμανση ,πρασινο θαμνωδες,ένα τεράστιο ημιτελές έργο κοσμεί στην είσοδο του Λουτρακιου!!!Θαυμάστε το τερατουργημα που έφτιαξε ο Δήμος μας, πολυ επικίνδυνο για την ανθρώπινη ζωή μας!!

  5. Η φίλη μας η Χαρά στο ίδιο άρθρο του μπλογκ στο φέισμπουκ και σε δίκη της ανάρτηση για τον περιβόητο αυτόν κόμβο ,έβαλε στην κουβέντα μέσο σχολίων συμπατριώτες μας επισκέπτες και γενικά όσους νομιζουν ότι είναι ειδικοι στο συγκοινωνιακό αυτο πρόβλημα !!Πριν συνεχίσω να τονίσω ότι έχω περάσει από το σημείο λίγες φορές όπως είναι λογικο και έχω δει φωτογραφίες και αλλά μέσο διαδυκτιου !!Στο διάλογο που κάναμε Λοιπον με φίλους για την λειτουργία και κυρίως για την κατασκευή του κόμβου ,να πω και εγώ την γνώμη μου Εχωντας θέλω να πιστευω εμπειρίες σε κόμβους εδώ στο εξωτερικό !!Δεν θα μιλήσω για την οδική συμπεριφορά των οδηγών (που και αυτή είναι ο κυρίως λόγος ατυχημάτων )αλλά για την κατασκευή !!Το μέρος εκεί είναι για να κανείς το ποιο εύκολο κόμβο που γίνετε !!κομβοι κυκλικοί υπάρχουν διαφορετική κατασκευή Εχωντας όμως την ίδια λειτουργία και κίνηση των οχημάτων !Ο εργολάβος κατα την γνώμη μου προσπάθησε να κάνει 2 τύπους κόμβου σε ένα !!Θα πάρει ώρα να σας εξηγήσω ακριβώς αλλά προσπάθησε να κάνει φίλτρο λωρίδα (Filter)προς Λουτρακι και προς Κόρινθο δηλαδή να μην μπεις στον κύκλο και να ερχεσε γύρω γύρω !!Το αν υπάρχει 2 λωρίδες με γραμμές μέσα στο κύκλο πάλι δεν χει μεγάλη σημασία από την στιγμή που οταν φτάνεις στο κόμβο κόβεις ταχύτητα και πας στην λωρίδα που θέλεις να πας και δεν πας με 40 χιλιόμετρα να μπεις στον κόμβο !!Παντα σταματάμε στον κόμβο γιατί υπάρχει και η περίπτωση ένα όχημα να ερχετε γύρω γύρω στο κόμβο μην ξέροντας που θέλει να πάει και θα πέσεις επάνω του !!Παλιοτερα που δεν υπηρχε το google και το navigation στο αυτοκίνητο και πήγαινες καπου για πρώτη φορά και έφτανες σε κόμβο γύρναγες γύρω γύρω για να πάρεις την σωστή έξοδο !!πες ερχετε ένας οδηγός πρώτη φορά στο Λουτρακι και θέλει να πάει στο καζίνο πχ και οταν φτασει στον κόμβο δεν ξέρει ποια έξοδο θα πάρει λογικο είναι να κάνει τον γύρω του κόμβου για να πάρει την σωστή έξοδο από τον κόμβο !Για αυτο Λοιπον το πρώτο πράγμα που κάνουμε κόβουμε ταχύτητα ,βλεπουμε τι γίνετε στον κόμβο με τα αλλά αμάξια και μετά συνεχίζουμε !Αυτα και σορυ για το κατεβατό !Αν τώρα οντως ο εργολάβος και όλοι ιοι άλλοι αρμόδιοι στο έργο έχουν κάνει κακή δουλειά μπορεί να φτιαχτεί !!

  6. Έγραψα ένα μεγάλο σχόλιο και δεν ξερω αν περάσει η καλύτερα ισως μπερδέψει περισοτερο η δεν θα καταλαβαιτε τι θέλω να πω !!Να γράψω σε μικρότερο τα βασικά για οδική συμπεριφορά πρωτα και μετά κατασκεύαστικα λαθοι του κόμβου !Οταν φτάνουμε σε κάθε κόμβο σχεδόν σταματάμε και παμε στην λωρίδα που θελουμε για να παμε ευθεία η να κάνουμε κυκλική πορεία μέσα στον κόμβο !!Δευτερον κοιταμε και τι γίνετε μέσα στο κόμβο !Μπορει ένα αμάξι να κάνει το γύρο του κόμβου και εσυ οδηγέ ερχεσε με 40 χιλιόμετρα θα τον φας λάχανο και θα σε πετάξει και έξω !!Αφου προσεχουμε γιατί δεν έχετε εμπειρίες οδήγησης σε κόμβους όπως ο θρυλικος Αντρικος εδώ στο Wales μετά τα βάζουμε με τον εργολάβο και οποίους άλλους έκαναν τα σχέδια !!Εχω λίγες φορές περάσει από το συγκεκριμένο κόμβο αλλά δεν θέλω να πιστευω ότι έχει γίνει τόσο μεγάλο κατασκευαστικό λάθος από τους αρμόδιους !!Αλλα επειδη μιλαμε για made in Greece έργο έχω αμφιβολίες ,αφού δεν το έχω δει λεπτομερος που λεμε !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog