Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Ζήσε τη μαγεία τον Αύγουστο στην SPORTCAMP!

σε προνομιακές τιμές

- Advertisement -

Έλα στην κατασκήνωση SPORTCAMP τον Αύγουστο για περισσότερη δράση, περιπέτεια & καλοκαιρινή μαγεία!
Η κατασκήνωση είναι ο Παράδεισος της Διασκέδασης και της Φιλίας, γι αυτό την κάνουν μοναδική και θες να έρθεις ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ αυτό το καλοκαίρι!
Ας αφήσουμε τη μαγεία του καλοκαιριού να μας οδηγήσει σε ακόμα περισσότερες περιπέτειες και αμέτρητες στιγμές χαράς και ξεγνοιασιάς!
Γιατί να πάμε κατασκήνωση τον Αύγουστο;
Ο γλυκός Αυγουστιάτικος καιρός μας επιτρέπει να κάνουμε στην Sportcamp ακόμα περισσότερες δραστηριότητες:
Περισσότερα πρωταθλήματα
Aquathlon
Σκυταλοδρομίες
Πεζοπορίες
Αν … έχουμε επιστρέψει από τις διακοπές, τότε υπάρχει άφθονος ελεύθερος χρόνος μέχρι την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ας τον αξιοποιήσουμε >> Κατασκήνωση έως 8/9
Πιο μικρή οικογενειακή κατασκήνωση >> περισσότερη προσωπική επαφή & η κατασκήνωση γίνεται μια μικρή κοινωνία που όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας!
Αυτή η περίοδος της χρονιάς προσφέρει διασκέδαση, δημιουργία διαρκών καλοκαιρινών αναμνήσεων και έτσι υπάρχει η διευκόλυνση της ομαλής μετάβασης στη σχολική χρονιά.
Επωφελούμαστε από τις Προνομιακές τιμές Αυγούστου


ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

για όσους ζήσουν την κατασκηνωτική εμπειρία για 2η φορά φέτος στην Sportcamp!
Για τους μεγαλύτερους φίλους μας που αναζητούν ακόμη περισσότερη δράση, ο Αύγουστος προσφέρει τα συναρπαστικά προγράμματα:
Multi-Action Camp (5-14/8 & 16-25/8)
Counselors in Training (CIT) (16-30/8)
Multi-Action Camp: Δύο εβδομάδες με συναρπαστικές θεματικές ημέρες με αθλητικές δραστηριότητες, παιχνίδια στην φύση και εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς!
Το Multi Action Camp λειτουργεί υπό την εγγύηση της SPORTCAMP, μιας αθλητικής κατασκήνωσης με ιστορία. Προσφέρει ένα ξεχωριστό κατασκηνωτικό πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για αγόρια και κορίτσια ηλικίας 11-16 ετών που αναζητούν μοναδικές εμπειρίες γεμάτες δράση και περιπέτεια
♦ Βραδινές εκδηλώσεις
♦ Παιχνίδια Team Building & Ολυμπιακοί Αγώνες
♦ Γνωριμία με τα Παρολυμπιακά Αθλήματα
♦ Iron Kid – Aquathlon – Power kid
♦ Αναρρίχηση-Τοξοβολία
♦ Γνωριμία με νέα αθλήματα
♦ Παιχνίδια κατασκοπίας
♦ Κολυμβητικοί αγώνες
♦ Escape Room
♦ Εκδρομές στην φύση
♦ Ολοήμερο Beach Party
♦ Μπουγελοπαιχνίδια
Όλες οι δραστηριότητες διοργανώνονται από την SPORTCAMP και υλοποιούνται σε απόλυτα ασφαλές περιβάλλον με κατάλληλο και πιστοποιημένο εξοπλισμό. Την επίβλεψη των συμμετεχόντων αναλαμβάνουν έμπειρα και εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες της κατασκήνωσής μας!
Αν είσαι έτοιμος για διπλή κατασκηνωτική εμπειρία … γίνε κι εσύ Multi Action Camp Kid!

Counselors in Training (CIT): Το πρόγραμμα Counselors in Training είναι ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης που απευθύνεται σε παλιούς κατασκηνωτές της SPORTCAMP ηλικίας 15 έως 17 ετών, οι οποίοι επιθυμούν να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους κατασκήνωση και να ζήσουν μια νέα, διαφορετική εμπειρία!
Ενώ τα παιδιά ζουν την κατασκηνωτική εμπειρία…οι γονείς μπορούν να απολαύσουν το μαγευτικό 𝝠𝝤𝝪𝝩𝝦𝝖𝝟𝝞 και τις ομορφιές του.

Ειδυλλιακά τοπία, παραμυθένιες παραλίες και μοναδικά αξιοθέατα θα σας καταπλήξουν, προσφέροντας μια ανάσα ηρεμίας μακριά από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητας.

Για περισσότερες πληροφορίες για την πόλη του Λουτρακίου επισκεφθείτε το www.visitloutraki.com

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Και καθυστέρηση και ψαλιδι για τον αθλητικογραφο του μπλογκ η φίλη μας η Χαρά 😀Συνηθισμένα τα βουνά 😀Παμε φρέσκα νέα αν περάσουν φυσικα !Μαγεια λέει το άρθρο στο σπορτκαμπ τον Αύγουστο !!Μαγεια θα πει ο Αντρεας και στο Paris 2024 που οι αθλητές της Ελλάδος κάνουν επιτυχίες πήραν και μεγαλεία !Στα ομαδικα η dream team του Σπανούλη έπεσε επάνω στους Γερμανούς και φυγαμε για επιστροφή !!Μαγεια είχαμε και στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις των ελληνικών ομάδων !Η Αεκαρα κατάφερε να χάσει από την Νοα Αρμενίας !Η Παοκαρα την γλύτωσε με δυο γκολ και πήρε και Χ από την καλύτερη του Μαλμε !Καπως ετσι θα πάει και το Άγιαξ -Παναθα !!Θα έρθουν όλοι στο κοφερεντς όπως ειχα γράψει αλλά δεν περασε !!Ελα σας έχω και το αποκλειστικό σημερις !Βρεθηκε επιτέλους το αερόστατο της ΑΕΚ 😀😀Είχε πάει μέχρι την Αρμενία και θα μπουν μέσα οι παίχτες για να επιστρέψουν πίσω μαζί με τα 3 ⚽️⚽️⚽️που έφαγαν εχτές !!Ελπιζω να μας περάσει το σχόλιο η Χαρά γιατί αλλιώς θα πάω στο. Ισθμό και θα γράψω με μεγάλα γράμματα «Χαρά μην μου κόβεις τα σχόλια «😀😀😀Αντε bye bye και από Δευτερα θα τα λεμε από το Λουτρακι

  2. Παρασκευή σημερις και ο μήνας έχει 9 😀Αντί ο Αντρικος να ετοιμάζει την βαλιτσα του να έρθει στο μαγευτικό μας Λουτρακι για τις διακοπές του είναι παρών εδώ στο μπλογκ της Χαράς να σας λέει τα τρελα του 😀😀Επικαιρότητα αθλητική δεν έχουμε για το weekend!Χτες είχαμε το ματς της Παναθας με τον Αιαντα και τον θρύλο με την Νοτινχαμ φιλικό !!Η Παναθα αδικείτε από το αποτέλεσμα λέει ο Νικολογιάννης !!Ομαδες σαν τον Άγιαξ Τασουλη τέτοια εποχή κάνουν αγγαρεία και κερδίζουν με μισο μήδεν τα ματς !!Και 1-1 να έρχονταν το ματς πάλι 3 γκολ έχει στο Κρόιφ Αρένα !!Ο θρύλος πάει Κύπρο για φιλικό και με τις κούπες για τους Ολυμπιακούς στην Κύπρο μας να γίνει και εκεί πανηγύρι !!Αντε καλό Σαββατοκύριακο σε όλους και από Δευτερα θα με απολαμβάνετε από κοντά !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog