Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Πρεμιέρα του Loutraki Festival με το ΘΕΑΤΡΟ σε ΦΟΡΜΑ! (ΦΩΤΟ)

Για δύο ακόμα μοναδικές βραδιές!

- Advertisement -

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η παράσταση “Ήταν όλοι τους παιδιά μου” του Άρθουρ Μίλερ από το θίασο του “Θέατρο Σε Φόρμα” σε σκηνοθεσία Τάκη Τσαρσιταλίδη, σηματοδοτώντας την πρεμιέρα της 10ης διοργάνωσης του Loutraki Festival 2024!

Το κοινό ανταποκρίθηκε θερμά, χαρίζοντας στους ηθοποιούς παρατεταμένο χειροκρότημα.
Η παράσταση, που διεξήχθη το βράδυ της Κυριακής στο Θέατρο Παντελής Ζερβός, απέσπασε θετικά σχόλια για την αριστοτεχνική απόδοση των πολυσύνθετων νοημάτων του έργου.

Ο Άρθουρ Μίλερ, μέσα από τη δραματική αυτή ιστορία, εξερευνά την ηθική ευθύνη, την οικογενειακή τιμή και τις επιπτώσεις των επιλογών μας, θέματα που συνεχίζουν να αγγίζουν και να προβληματίζουν το σύγχρονο κοινό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, κα Θεώνη Μαυροματίδου, η οποία απηύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους, υπογραμμίζοντας τη σημασία του Φεστιβάλ και της πολιτιστικής του δράσης στην ανάπτυξη της τοπικής κοινότητας.

Το “Θέατρο Σε Φόρμα” και ο σκηνοθέτης Τάκης Τσαρσιταλίδης ευχαριστούν θερμά όλους όσοι στήριξαν την παράσταση και υπόσχονται να συνεχίσουν να προσφέρουν υψηλού επιπέδου θεατρικές εμπειρίες.

Μείνετε συντονισμένοι για τις επόμενες εκδηλώσεις του Loutraki Festival:

  • στο Ypanema με την Παυλίνα Βουλγαράκη την Παρασκευή 2 Αυγούστου
  • στο Καζίνο Λουτρακίου με το Blues Festival την Κυριακή 4 Αυγούστου
    Για δύο ακόμα μοναδικές βραδιές!
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog