Κυριακή, 1 Σεπτεμβρίου, 2024

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Μουσικές βραδιές καλοκαιριού από τα ΚΑΠΗ του δήμου μας!

Αναλυτικά οι ημερομηνίες

- Advertisement -

Τα ΚΑΠΗ είναι ένας από τους πιο ζωντανούς οργανισμούς του δήμου μας. Αποτελούν δυναμικό κομμάτι στη ζωή της τοπικής κοινωνίας και τα μέλη τους έχουν καθιερώσει την παρουσία τους στην κοινωνική και πολιτιστική μας ζωή, όχι ως άτομα της τρίτης ηλικίας, αλλά ως ενεργά τμήματα του ευρύτερου συνόλου.

Ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία της δράσης τους είναι η συμβολή τους στην διατήρηση της πολιτιστικής μας παράδοσης, μέσα από τις θεατρικές τους ομάδες, τις ομάδες παραδοσιακών χορών και τις μουσικές τους χορωδίες.

Αυτές οι τελευταίες, οι χορωδίες των ΚΑΠΗ, θα μάς παρουσιάσουν τις επόμενες μέρες τρεις μεγάλες μουσικές βραδιές.

  1. Το ερχόμενο Σάββατο, 3 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στην Πλατεία Περιγιαλίου, η χορωδία του ΚΑΠΗ Άσσου – Λεχαίου θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Σικυώνιο συνθέτη Γιάννη Σπανό, υπό την καθοδήγηση του Μάκη Ψαραδέλη και με την συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών.
  2. Την επόμενη μέρα, Κυριακή, 4 Αυγούστου, στις 8.30 το βράδυ, στον προαύλιο χώρο του ναού της Κοίμησης της Θεοτόκου, στην Αρχαία Κόρινθο, η χορωδία του ΚΑΠΗ της Αρχαίας Κορίνθου θα παρουσιάσει ένα τιμητικό αφιέρωμα στον μαέστρο Μάκη Ψαραδέλη, με την συμμετοχή καταξιωμένων μουσικών.
  3. Τέλος, την επόμενη Παρασκευή, 9 Αυγούστου, και πάλι στις 8.30 το βράδυ, έξω από το Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου, οι χορωδίες των Β και Στ ΚΑΠΗ του δήμου μας, όπως πάντα υπό την καθοδήγηση του Μάκη Ψαραδέλη, θα παρουσιάσουν παραδοσιακά τραγούδια από όλη την Ελλάδα, με διφωνίες και διασκευές. Μαζί τους θα είναι η ομάδα παραδοσιακών χορών του Β΄ ΚΑΠΗ, με δάσκαλο τον Νίκο Διπλό.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog