Σάββατο, 20 Ιουλίου, 2024

ΥPANEMA: Ο απόλυτος καλοκαιρινός …και γευστικός προορισμός

- Advertisement -

Μόλις λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο του Λουτρακίου, πάνω ακριβώς στην παραλία και κάτω από τα δέντρα που αγγίζουν το νερό, το Ypanema Seaside Food & Drinks, υποδέχεται τους επισκέπτες του σε μια ατμόσφαιρα υψηλής αισθητικής.


Το Ypanema Seaside Food & Drinks, λειτουργεί στη Λιμνοθάλασσα Ηραίου από το 2006, ως εστιατόριο και beach bar, καθώς και ως πολυχώρος διοργάνωσης εταιρικών, κοινωνικών, αθλητικών και άλλων εκδηλώσεων.

                         ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ανακαλύψτε απολαυστικές γεύσεις στο Ypanema


Το Ypanema Seaside Food & Drinks, αποτελεί το ιδανικό μέρος για να απολαύσετε εξαιρετικό φαγητό και ποτό δίπλα στη θάλασσα. Το μενού μας έχει δημιουργηθεί με αγάπη και φροντίδα, συνδυάζοντας την φρεσκάδα των υλικών με την δημιουργικότητα του σεφ μας.

Ξεκινήστε το γεύμα σας με μια σαλάτα Νισουάζ, φτιαγμένη με φρέσκα λαχανικά και ένα μοναδικό dressing. Συνεχίστε με ένα από τα αγαπημένα μας πιάτα, τα Linguini με Γαρίδες , σερβιρισμένα με πολύχρωμα λαχανικά και συνοδευόμενο από ένα δροσερό ποτήρι λευκό κρασί που αναδεικνύει τις φρέσκες γεύσεις του πιάτου. Για τους λάτρεις του κρέατος, το ζουμερό Βlack Αngus μπιφτέκι είναι η ιδανική επιλογή, ιδανικά συνδυασμένο με ένα ποτήρι κόκκινο κρασί από την εκλεκτή κάβα μας.

Στο Ypanema Seaside Food & Drinks, η εξυπηρέτηση πελατών είναι η προτεραιότητά μας. Η ομάδα μας είναι πάντα πρόθυμη να σας βοηθήσει να επιλέξετε το κατάλληλο πιάτο και κρασί που ταιριάζει στις προτιμήσεις σας. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα όπου κάθε γεύμα είναι μια αξέχαστη εμπειρία.

Σας περιμένουμε στο Ypanema Seaside Food & Drinks να ανακαλύψτε ένα μενού γεμάτο γεύσεις, αρώματα και εκλεκτά κρασιά και να σας προσφέρουμε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.

Δείτε περισσότερα εδώ

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog