Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

«Σκληρή» παρέμβαση της Μαριλένας Σούκουλη για το Φράγμα του Ασωπού (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Στη συζήτηση που διεξήχθη στη Βουλή, χθες Τρίτη 16 Ιουλίου 2024, στην Επιτροπή παραγωγής και εμπορίου, ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών ενημέρωσε για την πορεία υλοποίησης των έργων υποδομών και μεταφορών απολογιστικά αό τον Ιούλιο του 2023

Χωρίς μισόλογα η τοποθέτηση της Κορίνθιας Βουλευτή της ΝΔ, Μαριλένας Σούκουλη, η οποία αναφέρθηκε στο Φράγμα του Ασωπού.

«Το Φράγμα του Ασωπού αποτελεί υπαρξιακής σημασίας έργο για την Κορινθία μας. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει γίνει ένα σύγχρονο “Γιοφύρι της Άρτας” που ολημερίς το χτίζουμε και ποτέ δεν τελειώνει.

Ζήτησα, χωρίς μισόλογα, με την θεσμική μου ιδιότητα από την ηγεσία του Υπουργείου να επιταχυνθούν οι διαδικασίες, να ξεπεραστούν τα τεχνικά εμπόδια και επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο. Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, το πρόβλημα είναι τεράστιο και εάν χρειαστεί πρέπει να εξεταστούν και άλλες ενδιάμεσες λύσεις. Κάθε περαιτέρω καθυστέρηση δεν είναι πλέον αποδεχτή.

Αποδέχομαι την δημόσια “Συγνώμη” των δύο Υπουργών για το θεσμικό ατόπημα τους απέναντι στο πρόσωπο μου στο θέμα της υπογραφής της σύμβασης της μελέτης των δικτύων, για τα οποία τόσα χρόνια αγωνιστήκαμε και εμείς όπως και άλλοι αρμόδιοι από προηγούμενες κυβερνήσεις. Κοιτάμε μπροστά και περιμένουμε αποτελεσματικές λύσεις. Σήμερα, όχι Αύριο!», τόνισε η Κορίνθια Βουλευτής της Κυβέρνησης κ. Μαριλένα Σούκουλη.

Η κ.Σούκουλη αναφέρθηκε και στο Καλαμάκι Κορινθίας ρωτώντας τον Υπουργό για τα σχεδια του για την περιοχή, μετά το ατύχημα με το βυτιοφόρο στον Ισθμό.

Δείτε το βίντεο

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog