Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ο καθένας κάνει ότι θέλει στο Λουτράκι!

- Advertisement -

Πριν από δυο χρόνια, το Loutrakiblog.gr είχε ασχοληθεί με το συγκεκριμένο θέμα και είχε δημοσιεύσει τις φωτογραφίες, που έκαναν το γύρο του διαδικτύου, αφού κάποιος «υπερεγκέφαλος» θεώρησε ότι το Λουτράκι είναι μια άναρχη πόλη, δεν τηρούνται οι κανόνες και ο καθένας κάνει ότι θέλει! Σε πολλές περιπτώσεις βέβαια για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, αυτό συμβαίνει!

Εν έτει 2022 λοιπόν ο πολίτης θεώρησε σωστό, αφού το σπίτι δεν είχε μπαλκόνι, να περιφράξει τον πεζόδρομο (που μόνο πεζόδρομος δεν είναι) με κάγκελα, δημιουργώντας το δικό του χώρο, καταπατώντας το δημόσιο! (δείτε εδώ Καταγγελία αναγνώστη. H Πολεοδομία στο Λουτράκι ακούει;;)

Την επόμενη μέρα, η Αστυνομία έκανε επί τόπου αυτοψία αλλά και ο Δ/ντης της Πολεοδομίας κ. Μακρίδης, επικοινώνησε μαζί μας. Άμεσα επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο και τα κάγκελα αφαιρέθηκαν! (δείτε εδώ Λουτράκι: Σε χρόνο dt αντέδρασε η Πολεοδομία. ‘Εριξε πρόστιμο και έβγαλαν τα κάγκελα)

Δυο χρόνια μετά, αφού το θέμα, μάλλον θεωρήθηκε ότι έληξε, ο πολίτης θεώρησε ότι μπορεί να τοποθετήσει ζαρντινιέρες μπροστά από το ακίνητό του, να επικαλύψει το δημόσιο τμήμα της οδού, με ξύλινο πάτωμα, οριοθετώντας το ως ιδιοκτησία του! Μάλιστα μια απλώστρα καταδεικνύει ότι ο χώρος είναι ιδιωτικός!!

Στην άκρη της οικίας διακρίνεται και το κλιματιστικό, που μάλλον επειδή θα ήταν άσχημο να κρεμαστεί ψηλά στον τοίχο της πρόσοψης, ο πολίτης θεώρησε ότι είναι σωστό να τοποθετήσει και αυτό στο πεζοδρόμιο!

Παράλληλα, θαυμάζουμε παρκαρισμένα αυτοκίνητα κατά μήκος του πεζοδρόμου!

πηγη φωτό από facebook Στ.Μπ.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Ότι να ναι κάνουν ας μεριμνήσει η αρμόδια αρχή το παραξηλωσαν όπως και με μηχανάκια και καρέκλες να πιάνουν τα πεζοδρόμια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog