Τετάρτη, 14 Αυγούστου, 2024

ΝΕΜΕΑ: Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο την Πέμπτη 18 Ιουλίου

Ποια θεματα θα συζητηθούν

- Advertisement -

Καλείστε να προσέλθετε σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ, που θα διεξαχθεί την 18η του μήνα Ιουλίου έτους 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:30, στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου του Δημοτικού Καταστήματος που βρίσκεται στην έδρα του Δήμου στη Νεμέα και επί της οδού Λεωφ. Παπακωνσταντίνου αριθ. 39Β κατά τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκαν με τις αντίστοιχες του άρθρου 6 του Ν. 5056/2023, και το Ν.3463/06 – Άρθρο 95: Σύγκληση του Δη-μοτικού Συμβουλίου, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερησίας διάταξης:

  1. Έγκριση Αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2024 για την εγγραφή ποσού 160.000,00€ για την υλοποίηση της πράξης « Ενίσχυση πυροπροστασίας κατοικημένων περιοχών στο Δήμο Νεμέας»
  2. Ορισμός δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του για συμμετοχή στη διοικητική παραλαβή του έργου «βελτίωση αγωνιστικής επιφάνειας χλοοτάπητα και αρδευτικό δίκτυο γηπέδου Αρχ. Κλεωνών» προϋπολογισμού 250.000,00€
  3. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του ΠΑΣ Παννεμεατικού αναφορικά με παραχώρηση δημοτικού σταδίου Νεμέας.
  4. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού συλλόγου «ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ» αναφορικά με παραχώρηση δημοτικού σταδίου Νεμέας.
  5. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του ΠΑΣ Παννεμεατικού αναφορικά με παραχώρηση του γηπέδου της Κ. Πετρίου.
  6. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του Αθλητικού Ποδοσφαιρικού συλλόγου «ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ» αναφορικά με παραχώρηση του γηπέδου της Κ. Πετρίου.
  7. Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήσεως του αθλητικού συλλόγου Νεμέας αναφορικά με παραχώρηση του Δημοτικού Σταδίου και του Κλειστού Γυμναστηρίου Νεμέας.
- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog