Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

B.NAΝΟΠΟΥΛΟΣ: Θα βυθίσει στο σκοτάδι την Κόρινθο και τα χωριά ο κ. Σταυρέλης με την καταγγελία της σύμβασης φωτισμού led.

- Advertisement -


Η απόφαση του κ. Σταυρέλη και της πλειοψηφίας στο δημοτικό συμβούλιο να καταγγείλει τη σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του δήμου με φώτα led , βλάπτει τα συμφέροντα του δήμου και οδηγεί σε μεγάλες δικαστικές περιπέτειες για να κερδίσει τι η δημοτική αρχή ?

όπως είπε ο δήμαρχος διεκδικεί 83 χιλιάδες ευρώ ετησίως από την εταιρία όσο είναι το κόστος του καρναβαλιού της Αποκριάς . Αξίζει η εμμονή σε μια προφανώς λάθος επιλογή επειδή το είπε προεκλογικά ? Είπε και άλλα πράγματα προεκλογικά που δεν τηρεί π.χ αύξησε τα δημοτικά τέλη αντί να τα μειώσει ,προωθεί συμβάσεις έργων με 1% έκπτωση κλπ.


Αν υλοποιηθεί δικαστικά το αίτημα του δήμου για διακοπή συνεργασίας με την εταιρία , δεν θα μπορεί ο δήμος να αντικαταστήσει καμένες λάμπες αφού νέος διαγωνισμός προμήθειας θέλει χρόνια να εκτελεστεί , οι ηλεκτρολόγοι του δήμου δεν επαρκούν και νέος διαγωνισμός δεν μπορεί να γίνει για το ίδιο έργο .Με τη νέα κατάσταση επιπλέον κινδυνεύει να πληρώσει ο δήμος εκατομμύρια ευρώ άμεσα , ρήτρες κλπ. και με βεβαιότητα θα αυξήσει πάλι τα δημοτικά τέλη .


Η σύμβαση που ολοκλήρωσε η εταιρεία Μυτιληναίος είναι μια εξαιρετική για τα συμφέροντα των δημοτών σύμβαση. Εξασφάλισε μεγάλη εξοικονόμηση κόστους ενέργειας για το δήμο περίπου 70 % , καλύτερη ποιότητα φωτισμού και αντικατάσταση καμένων λαμπτήρων σε 72 ώρες χωρίς ο δήμος να επενδύσει ούτε ένα ευρώ .Η εταιρία τήρησε τις συμβατικές της υποχρεώσεις , ο δήμος δεν πρέπει να τις τηρήσει ?

Οι αποφάσεις των οργάνων διοίκησης του δήμου για τη σύμβαση που εγκρίθηκε νόμιμα δεν πρέπει να είναι σεβαστές ?

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog