Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

«Απασφάλισε» ο Παναγιώτης Πιτσάκης: «Να παρέμβει Εισαγγελέας»

- Advertisement -

Συντετριμμένος είναι ο επιχειρηματίας Παναγιώτης Πιτσάκης, από τον θάνατο του επιστήθιου φίλου του Σωτήρη Πιτσίκου, ο οποίος προχθές το βράδυ πέθανε στο Καλαμάκι Κορινθίας από ανακοπή καρδιάς, ενώ όλη την ημέρα ήταν μαζί…(Διαβάστε Aνείπωτη τραγωδία στο Καλαμάκι: Δεν πρόλαβε να πάει το ασθενοφόρο και πέθανε)

Ο κ.Πιτσάκης εμφανώς αγανακτισμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Πνίγομαι, στη μνήμη του φίλου μου που «έφυγε» να πω δυο κουβέντες…

Συγχαρητήρια σε όλους σας! Κρίμα για τον Σωτήρη.

Η Κόρινθος σε αδιέξοδο. Ο δρόμος προς Καλαμάκι από την βυθιζόμενη γέφυρα κλειστός μήνες και χρόνια. Ο δρόμος προς Λουτράκι κλειστός. Ο δρόμος προς Καλαμάκι από Έθνική κλειστός. Ο περιφερειακος που ενώνει το δυτικό τμημα της Κορίνθου με το ανατολικό ,κλειστός..χρόνια.

Κατά τα άλλα περιμένουμε ανάπτυξη. Κρίμα για τον Σωτήρη. Κρίμα και για όλους εμάς πού ζούμε ,επιχειρούμε στον τόπο μας και διοικούμαστε από ανεύθυνους.

Κατά τα άλλα πληρώνουμε τα ακριβότερα δημοτικά τέλη, εμείς πού έχουμε επιχειρήσεις στο Δήμο Λουτρακίου και σε πολλές περιοχές, ούτε λαμπα δεν υπάρχει, και οι οδοί, δεν έχουν ούτε ονομασία.

Εχω κάνει μια επένδυση εκατομμυρίων και δεν μπορεί να βρεις κανείς το ΚΤΕΟ. Ξέρετε τι διευθυνση έχει; «Γαλότα» .. Γαλότα τι; Ευτυχώς που υπάρχει το gοogle maps, είμαι τυχερός…

Ξέρετε τι διεύθυνση έχει η μεγαλύτερη εταιρεία εξαγωγής θερμοσίφωνα η CalpaK; Oχι! Απλά δεν εχει! Ποιος από αυτούς που διοικούν έχει επενδύσει ένα ευρώ; Κανένας, αλλά διοικούν τις τύχες μας!

Στο σπίτι πού φτιάχνω στο Καλαμάκι οι τεχνίτες, δεν πηγαίνουν πια, λόγω απόστασης!

Οι τουρίστες όταν η γέφυρα (στα Ισθμια) ήταν ανοιχτή με ένα διάδρομο περπατούσαν επάνω με κίνδυνο να τούς πατήσουν τα αυτοκίνητα. Και οι υπεύθυνοι γελούσαν. Και τους έλεγαν από την πεζογεφυρα…..Πού δεν υπήρχε

Για όλα αυτά λυπάμαι και εξοργίζομαι, αλλά πιο πολύ λυπάμαι για το φίλο μου, που ίσως είχε προλάβει. Εξοργίζομαι να βλέπω τον τόπο μου να μαραζώνει και το 2024 να μιλάμε για τα αυτονότητα.

Ισως πρέπει να παρέμβει αυτεπάγγελτα ένας Εισαγγελέας, να κινήσει ποινική δίωξη κατά παντός υπευθύνου.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΜΑΥΡΟ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ . ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ.

  2. Αυτούς όμως τους μαυρογιαλούρους και μαζί και απατεώνες (όπως πιό πάνω, αγαπητέ μου, πολύ εύστοχα, όσο και καθόλα ορθά & σωστά, αλλά και με απόλυτα εύλογη & δικαιολογημένη την οργή και την αγανάκτησή σας),τους αποκαλείτε, τους λέτε και τους χαρακτηρίζετε), ΕΜΕΙΣ οι ίδιοι, οι Έλληνες πολίτες και φυσικά κανείς άλλος, είναι που κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, αλλά και επανειλημμένως, καθώς και επί μιά ζωή, έτσι εντελώς αβασάνιστα, αβίαστα, επιπόλαια, ανεύθυνα, καθώς και ελαφρά την καρδία, τους επιδοκιμάζουμε, τους επικροτούμε, τους επιβραβεύουμε και, εν τέλει, και τους υπερψηφίζουμε, όπως επί παραδείγματι με κάτι… ναααά 41τακατό, ασχέτως αν τώρα αυτό (μιάς και είναι πλέον πολύ πολύ αργά για δάκρυα, ασφαλώς), μας προέκυψε και μας έγινε, μόλις και μετά βίας, 28τακατό… Ας μην γκρινιάζουμε, ας μην μεμψιμοιρούμε και ας μην διαμαρτυρώμαστε λοιπόν σαν ελληνικός λαός, απλά καιρός είναι και να κοιταχθούμε λιγάκι στον καθρέφτη μας (όχι για λόγους ωραιοπάθειας η και ναρκισσισμού), να προβούμε επιτέλους σε μια στοιχειώδη και μαζί, και ειλικρινή & αληθινή, όσο και επιβεβλημένη αυτοκριτική, και βεβαίως ας αιτιώμεθα πάνω απ’ όλα, εαυτόν και μόνον αυτόν…

  3. Γιαυτό σε εκτιμούμε Παναγιώτη, όπως εκτιμούσαμε και τον συγχωρεμένο τον Σωτήρη, γιατί ζείτε, επιχειρείτε και δραστηριοποιείστε στον τόπο μας. Οι ριψάσπηδες και οι τεμπέληδες φεύγουν ή τους αναγκάζουμε να φύγουν, γιατί ο Έλλην ειναι έξυπνος. Το σκάρτο πράμα το εξάγει, το ξεφορτώνεται. Εξαίρεση οι επιστήμονες που μας διαφημίζουν στο εξωτερικό και αυτοί ευημερούν μακριά από τη γενέτειρά τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog