Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Άκρως ερωτικό ριάλιτι σε βίλα στο Λουτράκι – Ξεκινούν τα γυρίσματα (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Σε ένα άκρως ερωτικό ριάλιτι του γερμανικού καναλιού RTL II με τίτλο «Love Island» (Το νησί της αγάπης) θα πρωταγωνιστήσει το Λουτράκι!

Ένα ριάλιτι που θα σαρώσει στην τηλεθέαση. Οι παίκτες έχουν ήδη επιλεγεί και άμεσα θα μπουν στο παιχνίδι και στη βίλα!

Το κόνσεπτ του συγκεκριμένου πρότζεκτ έχει να κάνει με 10 singles που μένουν σε μια βίλα για μερικές εβδομάδες και στο διάστημα αυτό πρέπει να γνωριστούν μεταξύ τους και να κάνουν σχέση. Απαραίτητη προϋπόθεση για να παραμείνει κάποιος στο παιχνίδι είναι να διατηρεί σχέση. Στην περίπτωση που μείνει μόνος αποβάλλεται από το παιχνίδι.

Νικητές είναι όσοι βρουν το ταίρι τους και παραμείνουν ζευγάρι μέχρι το τέλος του παιχνιδιού, όπου θα υποστούν συγκεκριμένες δοκιμασίες προκειμένου να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο ύψους 50.000 ευρώ! Ο νικητής αναδεικνύεται μέσα από δημόσια ψηφοφορία, με το κοινό να έχει τον πρώτο λόγο.

Η παραγωγή του «Love Island» για τα καλοκαιρινά γυρίσματα επιλέγει πάντα μια υπερπολυτελή βίλα στη Μαγιόρκα. Ωστόσο, φέτος τα πλάνα άλλαξαν και έρχονται στην Ελλάδα και σε μεγάλη βίλα Ρώσου στο Λουτράκι όπως διαβάσαμε στο Secret!

- Advertisement -
ΠΗΓΗsportdog.gr

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κομπλέ 😀Εδώ παει και μια Σαμφω Νοταρά με τα Σομοδα α και Γόμορα που θα έλεγαν οι συντηριτικοιτου μπλοκ., Αλλά εδώ βλέπουμε τόσα κσι τόσα γύρω μας,στα γυρίσματα του ριαλιτι θα κολλήσουμε 😀😀Κάπου το πήρε το μάτι μου αυτό πριν κάνα δυο μέρες, ίσως το είχε βάλει στο φεισμπουκ το μπλοκ. Θα έχουμε τίποτα αποκλειστικά Χαρά από την βίλα 😜

  2. Πιασάρικο αρθρο που λέω και εγώ 😜αλλά δεν ειδαμε σχολια εδώ αγαπητό μας μπλογκ !!Οι σχολιαστες είναι με αλλά άρθρα σας απασχολημένοι για να πουν την καλή κουβέντα το καλό το λόγο 😁Αφού δεν γράψανε ας το γυρίσω στην ενημέρωση όχι για το ριάλιτι αλλά για την Ευρώπη !!Εννοω τις κληρώσεις του Τσου λου ,Ευροπα λιγκ και Κονφερεντς λιγκ !Παοκ ΑΕΚ και Παναθα θα μάθουν αύριο τους πιθανούς αντιπάλους τους !Τετοια εποχή υπάρχει σαβούρα πολύ στις ομάδες και λογικα θα περάσουν οι ελληνικές ομάδες !!Εχει και δυο ομαδαρες της Ουαλλιας στους αντιπάλους 😁😁Μπαλα Τάουν (Bala Town )για την ΑΕΚ και για την Παοκαρα η πρωταθλήτρια Ουαλλιας Δε Νιού Σειντς (New Saints)😀Λογικα θα τύχουν τέτοια μεγαθήρια στις ομάδες !Η Παναθα όμως θα έχει κάπως ποιο δύσκολη αποστολή !Αυτα τα πούμε από αύριο !Εχω κάποιο γνωστό μου που έχει Drone και θα προσπαθήσει να το πετάξει στην βίλα που γυρίζετε το ριάλιτι !!Θα βάλει και κάμερα και θα μου στειλει αποκλειστικά 😁Αντε good luck

  3. Δεν θα το έστειλα μαλλον το σχόλιο να το ξαναγράψω 😉Καλά ρε ουτε ένας να σχολιασει στο πιασάρικο αυτο άρθρο του μπλογκ που λέω και εγώ 😉😉Να μου πεις οι σχολιαστές έχουν αλλά άρθρα που σχολιάζουν γκρινιάζουν κλπ κλπ στο ριάλιτι θα σχολιάσουν !!Επειδη η Χαρά και το μπλογκ δεν βλέπω να μας έχουν τίποτα αποκλειστικά από την βίλα 😀😀ο Αντρικος βρήκε άκρη με ένα γνωστό μου που έχει Drone και θα πετάξει πάνω από την βίλα και θα τραβήξει πλάνα 😀😀Θα τα στείλω στο μπλογκ 😀😀Στα δικά μας τώρα !Σημερα οι 3 προκριματικοι ομάδες μας θα μάθουν πιθανούς αντιπάλους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και η Παναθα δηλαδή !!Τωρα τέτοια εποχή οι ομάδες είναι για τα μπάζα και ευκαρια να περάσουν κανένα μεγαθήριο σαν την Μπαλα Τάουν ( Bala Town )και Δε Νιού αΣειντς (New Saints) της Ουαλλιας !Αεκ και ΠΑΟΚ αυτές η Παναθα θα έχει ποιο δύσκολους αντιπάλους !!Ο θρύλος φέτος δεν θα έχει υποχρεώσεις με προκριματικούς γύρους και θα κάνει με την ησυχία του διακοπές ,μεταγραφές ,προετοιμασία κανονική κλπ κλπ !Αντε θα μάθουμε τους αντιπάλους και θα πούμε τι θα γίνει !!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog