Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

2η συνεχή χρονιά Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ Λουτρακίου (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ


Λουτράκι, 16 Ιουνίου 2024
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ (Masters)/

NATIONAL GREEK MASTERS AQUATICS 2024
Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών «Σπύρος Λούης»
14 – 16 Ιουνίου 2024

Το τριήμερο 14 έως 16 Ιουνίου 2023 στο ανοικτό κολυμβητήριο του Ο.Α.Κ.Α. διεξήχθη, σε 5 αγωνιστικές ενότητες, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων (MASTERS),  για κολυμβήτριες και  κολυμβητές 25 ετών και άνω, το οποίο διοργάνωσε η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, Περιφερειακή Ενότητα Βορείου Τομέα.

 
Το παρόν στους παραπάνω κολυμβητικούς αγώνες, έδωσε το τμήμα κολύμβησης του ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ με τον κολυμβητή του Ευάγγελο Μαρκουλή.

Ο βετεράνος πρωταθλητής μας συμμετείχε το Σάββατο και την Κυριακή πρωί και απόγευμα και κατέκτησε 2 χρυσά και 1 ασημένιο μετάλλια, 30 βαθμούς σημειώνοντας νέα ατομικά ρεκόρ, αγωνιζόμενος σε μία διοργάνωση στην οποία συμμετείχαν 600 κολυμβήτριες και κολυμβητές από όλη την Ελλάδα, την Κύπρο με αρκετά υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

Ευάγγελος Μαρκουλής (κατηγορία 45-49/1979):

α) Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του ανάμεσα σε 16 κολυμβητές  στο αγώνισμα 50μ. πρόσθιο με χρόνο 00:33.26 (κατάκτηση χρυσού μεταλλίου),


β) Πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία του ανάμεσα σε 13 κολυμβητές στο αγώνισμα 100μ. πρόσθιο με χρόνο 01:15.49 (κατάκτηση χρυσού μεταλλίου),

γ) 4ος Πανελληνιονίκης στην κατηγορία του ανάμεσα σε 12 κολυμβητές στο αγώνισμα 50μ. πεταλούδα με χρόνο 00:30.36. 

δ)  2ος Πανελληνιονίκης  στην κατηγορία του ανάμεσα σε 22 κολυμβητές στο αγώνισμα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 00:27.52.  (κατάκτηση ασημένιου μεταλλίου)

Πολλά συγχαρητήρια στον Βαγγέλη που συμμετείχε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης Βετεράνων. Μας γέμισε με στιγμές χαράς και περηφάνιας τόσο με τη συμμετοχή του στους αγώνες όσο και με την παρουσία του τρις στο βάθρο και δις πρωταθλητής Ελλάδας! Είναι ο άνθρωπος, ο αθλητής, ο πατέρας που απέδειξε και φέτος με τη συμμετοχή του ότι ο αθλητισμός δεν επηρεάζεται από ηλικίες ή από περιορισμούς (ειδικά τη φετινή αγωνιστική χρονιά που αντιμετωπίσαμε πολλούς). Μας χαρίζει απλόχερα ελπίδα, αισιοδοξία, αναγνώριση! Το σύνολο του τμήματος κολύμβησης του «ΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ» Λουτρακίου είναι συγκινημένο και περήφανο!

Πολλά συγχαρητήρια από τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Σακελλάρη, ο οποίος εύχεται προσωπικά στον κολυμβητή μας Βαγγέλη Μαρκουλή αλλά και σε όλο το τμήμα κολύμβησης Υγεία και Επιτυχίες!  
Θερμά συγχαρητήρια στον προπονητή της ομάδας κ. Γιάννη Χατζάρα για τις επιτυχίες του Βαγγέλη, την καθοδήγηση και την πολύτιμη στήριξή του.

Στο συνημμένο βίντεο η προσπάθεια του Βαγγέλη στο αγώνισμα 50μ πρόσθιο, στη διαδρομή 6, ο οποίος οδηγεί την κούρσα μετά τα 20μέτρα, τερμάτισε 1ος, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και το πρωτάθλημα Ελλάδας στην κατηγορία του.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog