Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γ. Ψυχογιός: «Στη Βουλή το Ψήφισμα των κατοίκων της Ισθμίας. Ζητάμε άμεσες παρεμβάσεις για την επείγουσα ανάγκη σύνδεσης της περιοχής με τον υπόλοιπο Νομό!»

σε απελπιστική κατάσταση οι κάτοικοι

- Advertisement -

Ο Βουλευτής Κορινθίας ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώργος Ψυχογιός, καταθέτει ως Αναφορά το Ψήφισμα – Διαμαρτυρία κατοίκων και εργαζομένων της Δημοτικής Ενότητας Ισθμίας, που υπογράφεται από την Επιτροπή Κατοίκων και το Εργατικό Κέντρο Κορίνθου, ζητώντας την άμεση λειτουργία παρακαμπτήριων οδών, ως υπήρχαν κατά την κατασκευή της Ολυμπία Οδού, καθώς και την άμεση επαναλειτουργία της βυθιζόμενης γέφυρας Ισθμίας.

Επισημαίνεται ότι οι κάτοικοι της περιοχής και οι οικογένειές τους έχουν αποκλειστεί από την γρήγορη και αποτελεσματική πρόσβαση σε υγειονομικές, εκπαιδευτικές και λοιπές δημόσιες υπηρεσίες απαραίτητες για την εξυπηρέτηση των καθημερινών τους αναγκών, πολλοί πρέπει να διανύσουν πολλαπλάσια χιλιόμετρα για να μεταβούν στις εργασίες τους από ή προς την περιοχή με ό,τι αυτό σημαίνει για την οικονομική επιβάρυνση και την ταλαιπωρία τους, ενώ αρκετοί λόγω της απομόνωσης από άλλες περιοχές του Νομού, δεν μπόρεσαν πριν λίγες μέρες να ασκήσουν καν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Με την παρέμβασή μας στη Βουλή, στηρίζουμε και δυναμώνουμε τα δίκαια αιτήματά τους και ζητάμε από την κυβέρνηση και τους αρμόδιους φορείς άμεσες παρεμβάσεις

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog