Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Φωτιά στον Περιφερειακό Λουτρακίου

- Advertisement -

Φωτιά, ξέσπασε τα ξημερώματα της Παρασκευής 14 Ιουνίου στον Περιφερειακό Λουτρακίου, κοντά στους Καταρράκτες

Η Πυροσβεστική κατάφερε να θέσει γρήγορα τη φωτιά υπό έλεγχο, χωρίς να επεκταθεί. Στο σημείο υπάρχει χαμηλή βλάστηση. Εκτιμάται ότι η φωτιά προκλήθηκε από τσιγάρο.

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καθε βραδυ μαζευονται πολλες παρεες στο περιφαρειακο. Τρωνε πινουν καπνιζουν και αφηνουν ολα τα σκουπιδια εκει . Καποια στιγμη θα πρεπει να λυθει αυτο το προβλημα. ας το ψαξουν οι αρμοδιοι. Δεν γινεται να συνεχιστει αυτο .
    Ειδικα τωρα το καλοκαιρι με το καπνισμα θα γινει καποια στιγμη η στραβη και θα τρεχουμε και δεν θα φτανουμε.
    Δεν μπορει να συνεχισει να ειναι σημειο μαζωξης νεαρων χωρις καμια παιδεια ο περιφερειακος

  2. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί να υπαρχει αυτή η διαφορά μεταξυ της νεολαίας τώρα και της νεολαίας πριν 40 και βάλε χρόνια πριν που η σειρά του Αντρέα ήταν και αυτοι 15 και 16χρονα ???Και εμεις τότε με την παρέα μας πηγαίναμε και στον περιφερειακό ,και στα δυο πάρκα ,και στην παραλία να φαμε τα σουβλακια μας καμία πίτσα ,μπυρες και κοκα κόλες !!Αυτα που δεν τρώγονταν δηλαδή τα χαρτιά από τα σουβλακια το κουτί από την πίτσα και την μπυρα τα βάζαμε στην τσάντα που είχε βάλει τα σουβλακια ο μαστορας και τα πετρώναμε μαζί να τα βάλουνε στους κάδους που ήταν τότε στις κολλονες και όχι ένα σωρό κάδοι που υπάρχουν τώρα !Οσο αφορά την δίκη μου την παρέα !!Για να δείτε ότι τότε προσέχαμε ακόμη και το τσιγάρο που θα το πετάξουμε θα σας πω ακόμα μια ιστορία !Αρχες δεκαετιας 80 τα καλοκαίρια μας άφηνε ο σεβιτορος στον ιππόκαμπο και στο seagull να περνούμε τον φραπέ στην παραλια !!Περναμε μαζί και το τασάκι για τα τσιγάρα να μην τα πετάμε στην παραλία !!Και Γυρισαμε το γυάλινο ποτήρι οταν τελειωνε στο μαγαζί και το τασάκι !Παλι εγώ και η παρέα μου !!Τωρα οι γονείς αυτών των νέων που είναι λίγο μικρότεροι ηλικιακα από εμένα τι λένε στα παιδιά τους στο θέμα της καθαριότητας ??Η τεχνολογια με τα μυνηματα που βλεπουμε διατηρούμαι την φύση τις παραλίες όχι σκουπίδια δεν τα λαμβάνουν υπόψη τα νέα παιδιά !!Σιγουρα δεν είναι όλοι οι νέοι αναίσθητοι αλλά μιλάω για τους αναισθητους !!Να με συχωρεσετε αν σας κούρασα με το κατεβατό αλλά και λίγα έγραψα νομίζω για το θέμα και το πρόβλημα παιδείας που υπάρχει !!

  3. Ο ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΟΙΚΙΑΚΩΝ ΚΑΔΩΝ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ. ΔΙΚΑΙΛΟΓΗΜΕΝΑ Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΕΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΡΟΜΟ!

  4. Αισχος εκει ολο σκουπιδια πετανε .Δεν δκεφτονται την πολη που μεγαλωνουν κ ζουν ;
    Εκτος αυτου πανε οι πυροσβεστες που εχουν σαν παρατηρητηριο το περιφερειακο κ μαζευονται διπλα τους τα κανιβαλακια και κανουν φασαρια.Κανενας σεβασμος .Κατι πρεπει να γινει εκει πανω .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog