Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Aνάστατοι οι κάτοικοι Καλαμακίου, Αγίων θεοδώρων και Ισθμίων (ΒΙΝΤΕΟ)

- Advertisement -

Η δωρεάν διέλευση από τα διόδια, δεν φαίνεται να καθησυχάζει τους κατοίκους των Αγίων Θεοδώρων, του Καλαμακίου και των Ισθμίων.

Οπως λένε, δεν είναι μόνο το κόστος των διοδίων που τους απασχολεί, αλλά τα χιλιόμετρα που αναγκάζονται πλέον να διανύουν, με οικονομική επιβάρυνση, βενζίνη, φθορά οχημάτων κλπ.

Ζητούν να βρεθεί άλλη λύση, άμεσα, ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις ανάγκες τους, χωρίς να επιβαρύνονται οικονομικά. Επισημαίνουν ότι υπάρχει λύση, όπως αναφέρεται στο παρακάτω βίντεο από τον Θύμιο Σακελλάρη, κάτοικο Καλαμακίου και πρώην δημοτικό σύμβουλο.

Σε συνάντηση που προκάλεσε πριν λίγες μέρες ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Καλαμακίου, για ενημέρωση από τη δημοτική αρχή, άναψαν τα αίματα. Εμφανής επίσης ήταν η οργή και η αγανάκτηση των κατοίκων, οι οποίοι προειδοποιούν με κινητοποιήσεις και κλείσιμο της εθνικής οδού.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Λίγο υπομονή θα βρεθεί λύση ένας ανεύθυνος προκάλεσε χάος και τώρα θέλουμε λύση τώρα λίγο υπομονή όλοι ταλαιπωρουμαστε

  2. Λίγο υπομονή θα βρεθεί λύση ένας ανεύθυνος προκάλεσε χάος και τώρα θέλουμε λύση τώρα λίγο υπομονή όλοι ταλαιπωρουμαστε

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog