Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Φρίκη στον Πύργο! Άγρια δολοφονημένο βρέθηκε το 11χρονο κοριτσάκι

- Advertisement -

Τραγική τροπή έλαβε η υπόθεση της εξαφάνισης μίας 11χρονης από την Ηλεία, καθώς το άτυχο παιδί βρέθηκε νεκρό με τραύματα από μαχαίρι στον λαιμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 11χρονη Βασιλική Νικολοπούλου, που εξαφανίστηκε στις 9 Ιουνίου από τη Μυρτιά, εντοπίστηκε με τραύματα από μαχαίρι στο λαιμό.

Η 11χρονη είχε χαθεί από τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής (9/6) και οι γονείς της δήλωσαν την εξαφάνισή της στην Αστυνομία όπου από την πρώτη στιγμή ξεκίνησαν έρευνες εντοπισμού….

Για την εξαφάνισή της το Χαμόγελο του Παιδιού είχε εκδώσει Amber Alert. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., συνελήφθη ένας 37χρονος άνδρας, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της ανήλικης. Μάλιστα, ο δράστης έχει συλληφθεί στο παρελθόν για βιασμούς ανηλίκων. Δεν έχει γίνει γνωστό αν ο δράστης γνώριζε το παιδί ή το βρήκε τυχαία.

Η σωρός της ανήλικης εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου σε αγροτική περιοχή στο Καταράχι Ηλείας.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. 11 χρονών παιδάκι, θα μπορούσε να είναι δικό μας. Φανταστείτε έναν γονέα να μην μπορεί καν να νεκροφιλήσει το παιδάκι του, καθότι παραμορφωμένο από τα χτυπήματα. Και αυτό το κτήνος κάπου 16 χρόνια μετά θα είναι ελεύθερο. Ή θάνατος στην φυλακή ή θανατική καταδίκη. Ναι, υπέρ της θανατικής ποινής. Αυτού του κτήνους θα’χουμε να πληρώνουμε διατροφή για 16 χρόνια και μετά θα βγει για τα ίδια.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog