Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ανατροπή βυτιοφόρου στον Ισθμό: Επί τόπου στο σημείο ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

μετέφερε καύσιμα στο 75,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

- Advertisement -

Συναγερμός σήμανε στην πυροσβεστική, το βράδυ της Παρασκευής, έπειτα από ανατροπή βυτιοφόρου που μετέφερε καύσιμα στο 75,5 χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Κορίνθου.

Ως αποτέλεσμα της ανατροπής προκλήθηκε μεγάλη φωτιά, η οποία και έφερε την απόφαση για κατεδάφιση της γέφυρας.

Στο σημείο βρέθηκε άμεσα ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, ώστε να ενημερωθεί για το μέγεθος της καταστροφής και να συνδράμει στον σχεδιασμό του κλιμακίου του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, υπό τον Υφυπουργό, Νίκο Ταχιάο.

Ο Περιφερειάρχης παρέμεινε στο σημείο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιο Γκιολή και τον Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, Σωτήρη Μουρίκη.

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. ….μάλιστα, πήγαν πήγαν και πήγαν κι άλλοι, το ότι έγινε νησί το νησί δεν το έχουν καταλάβει. η βυθιζόμενη αναγκαία γέφυρα απουσιάζει για αδικαιολόγητο μακρύ χρόνο επισκευεών, χωρίς εναλλακτική λύση και μάλιστα την εποχή της κίνησης. Δεν υπάρχει μελέτη κινδύνου, με αποτέλεσμα να γίνονται όλοι μεταδότες γεγονότων. Ένας μεγάλος οργανισμός του καναλιού, σε διαρκή απαξίωση, ποιους βολεύει?. Από θέματα ασφάλειας γυμνή η συγκεκριμένη περιοχή, απο ανάπτυξη ακόμα χειρότερα…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog