Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστριας για τα τραπεζοκαθίσματα στην παραλία και στις καθέτους οδούς

- Advertisement -

Ακούσαμε όταν ξεκίνησε η ανάπλαση της παραλίας, ότι δεν θα δοθεί άδεια στα παραλιακά καταστήματα για την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων στις καθέτους οδούς-πεζοδρόμους.

Σήμερα πολλοί καταστηματάρχες έχουν αναπτύξει τραπεζοκαθίσματα στο πλάι. Αραγε δόθηκε άδεια τελικά;

Ενα σουβλατζίδικο στην παραλία τοποθέτησε τραπέζια πάνω στα χαλίκια. «Bonus οι κατσαρίδες και τα ποντίκια από τα υπολείμματα των φαγητών» αναφέρεται από θυμωμένο συμπολίτη μας. Δεν έχει δίκιο;;

Θυμάμαι κάποτε ο πρώην δήμαρχος Παύλος Παύλου απαγόρευε να δίνεται άδεια σε σουβλατζίδικα επί της κεντρικής λεωφόρου, πόσο μάλλον στην παραλία. Ολα τα σουβλατζίδικα ήταν σε παραδρόμους, . Δεν ξέρω τι έγινε και τι άλλαξε μετά! Σήμερα το Λουτράκι, έχει περισσότερα σουβλατζίδικα από τη Λειβαδιά!!

Αυτό αποδεικνύει και τι ακριβώς επιθυμεί αυτή η πόλη. Ποια εικόνα προβάλλει για να ενισχύσει το τουριστικό της προίόν. Αν αναφέρουμε ξανά τις κακοσυντηρημένες πολυκατοικίες στην παραλία, (όπως πολύ σωστά είχατε αναφέρει σε άρθρο σας) τις άβαφες διαβάσεις των πεζών, τις άβαφες λεωφοριοφωλιές, τα καφάσια και τα χαλασμένα μηχανάκια στον κεντρικό, τα σουβλάκια που σερβίρονται πάνω στα χαλίκια, τότε ναι, είμαστε μια τουριστική πόλη με κανόνες, άξιοι μεγάλης επισκεψιμότητας, έτοιμοι να υποδεχτούμε χιλιάδες κόσμο! (Ολα αυτά βεβαίως τα εχετε αναδείξει και σεις, αλλά σήμερα 7 Ιουνίου 2024, τα πάντα παραμένουν ίδια…)

Eυχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για τη δημοσιοποίηση του κειμένου και σας συγχαίρω που αναδεικνύεται αμερόληπτα όσα απασχολούν την πόλη μας, είτε καλά είτε κακά!

Ειρήνη Π..

ΣΧΟΛΙΟ lb

ΚΑΝΕΝΑ κατάστημα δεν έχει άδεια για τραπεζοκαθίσματα στους πλαϊνούς δρόμους! Αρμόδια Αρχή ελέγχου είναι το Λιμεναρχείο και επιβολής προστίμων η Κτηματική Υπηρεσία, σύμφωνα με το νέο Νόμο. Τα καταστήματα υποχρεούνται να διατηρούν την παραλία καθαρή και να μην σερβίρονται ποτά ή φαγητά σε γυάλινα ποτήρια και πιάτα για ευνόητους λόγους!

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εποχή του Π. Π ήταν η εποχή που δεν έβρισκες μαγαζί να νοικιάσεις με τίποτα όμως. Τα πράγματα και οι νόμοι έχουν αλλάξει. Υπάρχει μια ακόμα ευκαιρία την Κυριακή για να αλλάξει κάτι. Άλλωστε τους νόμους τους ψηφίζει η βουλή

  2. Καλά τα παράπονα για την παραλία στο Λουτράκι για να γίνει έλεγχος στις επόμενες όπως στο Φλαμπουρο που οι ξαπλώστρες έχουν σχεδόν μπει στη θάλασσα

  3. Στους κάθετους δρόμους έχουν δικαίωμα να βγάζουν τραπεζοκαθισματα αλλά μέχρι την πρόσοψη του κτηρίου όχι δίπλα στις πέργκολες,το προηγούμενο Σάββατο το λιμενικό έκανε ελέγχους όσοι είχαν βγάλει τραπεζοκαθισματα δίπλα στις πέργκολες τα μάζεψαν αλλά δυστυχώς δύο καταστήματα ξαναέβγαλαν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog