Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Νίκος Λόης: Διορθώστε το λάθος με τον κόμβο στο Λύκειο

Καλησπέρα Αξιότιμοι κύριοι και Αξιοτιμες Κυρίες. Σε συνέχεια των επιστολών μου για την επικινδυνοτητα του κυκλικού κόμβου , στο Λυκειο Λουτρακιου, στο Λουτρακι...

- Advertisement -

Για επικινδυνότητα και για ένα ακόμα λάθος στον κόμβο του Λουτρακίου, επισημαίνεται από το Νίκο Λόη. Τα φανάρια τέθηκαν σε λειτουργία, υπάρχει διάβαση πεζών-μαθητών, αλλά το φανάρι είναι πορτοκαλί, με αποτέλεσμα οι οδηγοί να επιταχύνουν! Προσοχή θα γίνει σοβαρό ατύχημα.

Διαβάστε!

… σε σχέση και με τα διερχόμενο οχήματα και τους πεζούς που περνούν την διάβαση (μαθητές που εκεί υπάρχοντος Λυκείου Λουτρακίου, καθώς και των χρηστών του κλειστού Γυμναστηρίου Γ. Γαλανόπουλος) οι οποίοι θέλουν να πάνε στην απέναντι κατεύθυνση (απο Ισθμό προς Λουτρακι), για να πάρουν το λεωφορείο προς Λουτράκι, στην στάση που υπάρχει εκεί, σας εφιστώ την ιδιαίτερη προσοχή σας, αφού όταν κοκκινίζουν ο σηματοδότες και μπορούν να διαβούν την διαβαση οι πεζοί κινδυνεύουν άμεσα, διότι τα οχήματα βλέποντας το πορτοκαλί πριν τον κόκκινο σηματοδότη, πιστεύουν ότι θα το περάσουν δεν σταματούν στην διάβαση που είναι, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία, πολλά μέτρα πριν τον σηματοδότη (!!!).

Εστω και εάν είναι κοκκινος ο σηματοδοτης, πιθανότατα θα υπάρξει ατυχημα και σύγκρουση, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό ή τον θάνατο πεζού ή πεζών , γιαυτό πρέπει να διορθώσετε άμεσα το λάθος αυτό των αρμοδίων Υπηρεσιών.


Λουτράκι 5.6.2024
Με εκτίμηση
Ο Αιτων
Νικόλαος Γ. Λόης

ΛΟΥΤΡΑΚΙ-Νίκος Λόης: Διορθώστε το λάθος με τον κόμβο στο Λύκειο
- Advertisement -

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αγαπητέ Νίκο, έχεις απόλυτο δίκιο!!!
    Και εγώ έχω να προσθέσω ότι εξ αρχής του έργου τα λάθη είναι επαναλαμβανόμενα. Δυστυχώς εμείς που ζούμε εκεί τα βλέπουμε καθημερινά, λάθη και για τους πεζούς και τους αναπηρους και για τα αυτοκίνητα και για τους κατοίκους και για τους επαγγελματίες εκεί. Είσοδοι έξοδοι εντελώς λάθος , αψυχολογητο όλο!!! (Κοινώς τουρλουμπουκι)

  2. Αγαπητοί συνδημότες σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο το πορτοκαλί ισούται με κόκκινο. Είναι δουλειά της 🚨 αστυνομίας να επιβάλει τον νόμο.

  3. Μόνο αυτό; Οι περισσότεροι οδηγοί δεν τηρούν τη σηματοδότηση και είτε βγαίνουν από τα σχολεία ενώ απαγορεύεται είτε κάνουν αναστροφή (στην πορεία από ισθμό προς Λουτράκι). Μια αυτό για να μήν οδηγήσουν τα λίγα μέτρα μέχρι την πλατεία.
    Επίσης οι περισσότεροι οδηγοί δεν δίνουν προτεραιότητα στους εξερχόμενους από την πλατεία, ενώ υπάρχει η σχετική σήμανση η
    Όταν θρηνήσουμε θύματα θα είναι αργά.

  4. Όποιος σχεδίασε τον κόμβο αυτό, ξεκάθαρα δεν έχει οδηγήσει ποτέ στη ζωή του. Άκρως επικίνδυνος και στενός με το φανάρι “κερασάκι” στην τούρτα. Να δείτε τι θα γίνει το καλοκαίρι απο ατυχήματα

  5. Απορώ. Γιατί ο κόμβος δεν είναι ίσο κεντρικός, με πρόβλημα φυσικής ροής ταχύτητας τα αντίθετα ρεύματα να έχουν άμεση πιθανότητα ατυχήματος από και προς Λουτράκι;.

  6. Εδώ δεν έχουν βάλει φώτα και αντανακλαστηρες για το βράδυ…. απορώ ποιος σκέφτηκε να φτιάξει αυτόν τον κόμβο φονιά!!!!

  7. Το φανάρι το ξήλωσαν ο δήμαρχος λέει δεν έχει την ευθύνη του εκτρωματος. Δεν μπορείς πλέον να περάσεις απέναντι.Πρεπει πλέον να βάλουν πινακίδες για διάβαση πεζών με πλαίσιο από λαμπτήρες που να αναβοσβήνουν και stop στις εισόδους του κόμβου επίσης με λαμπτήρες και όριο 30 χλμ εάν τα δείτε ποτέ αυτά γράφω και το όνομά μου να σας κάνω το τραπέζι κάτοικος περιοχής

  8. Έχετε δίκιο ο κόμβος είναι απαράδεκτος και δεν εξυπηρετεί για διπλή κυκλοφορία . Πριν είκοσι μέρες ανατράπηκε ένα αυτοκίνητο.

  9. Αυτός ο Κόμβος δεν έχει κάνε α απολύτως νόημα που έγινε. Δεν εξυπηρετεί τίποτα. Ούτε το γήπεδο που δεν μπορείς να βγεις από κει, ούτε το σχολείο… απορώ γιατί έγινε…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog