Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ-ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Τεράστια επένδυση στις Αλκυονίδες νήσους(Καλάνησα)

Resort υπερπολυτελείας από Έλληνες επενδυτές στα πανέμορφα Καλάνησα και συγκεκριμένα στο δεύτερο σε έκταση νησί των Αλκυονίδων Νήσων ,το Δασκαλειό.

- Advertisement -

Σύμφωνα με πληροφορίες στο νησί που έχει έκταση 257 στρέμματα θα δημιουργηθεί ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο με 40 κλίνες ενώ θα γίνουν και διάφορα άλλα έργα υποδομής που είναι απαραίτητα, όπως λιμενικά κτλπ.

Η οικοδομική άδεια έχει εκδοθεί εδώ και λίγες μέρες ενώ ακολουθούν και άλλες άδειες από τα Υπουργεία Ναυτιλίας και Εθνικής Άμυνας.

Το resort θα είναι το διαμάντι του στέμματος στο τουριστικό Λουτράκι και όπως αντιλαμβάνεστε θα προσελκύει πελάτες με πολύ μεγάλα πορτοφόλια!

Η επένδυση αυτή θα κάνει ευρέως γνωστό σε Ελλάδα και εξωτερικό, τον παραδεισένιο κόλπο των Αλκυονίδων, ένα κόλπο που στο σύνολό του περιλαμβάνει τις πιο «μαγικές» παραλίες ενώ θα αποτελέσει μοχλό ανάπτυξης για όλη την περιοχή.

Η επιλογή των επιχειρηματιών να προχωρήσουν σε μία τέτοια επένδυση δείχνει και την ποιότητα που θέλουν να έχουν καθώς επέλεξαν να μην οικοδομήσουν το 10% που τους έδινε το δικαίωμα ο νόμος αλλά πολύ λιγότερα τετραγωνικά, συγκεκριμένα 4,300 τμ.

Το ρεπορτάζ συνεχίζεται.

Μifi(Μιχάλης Φιλιάνδρας)

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τέτοιες επενδύσεις ανεβάζουν την Κορινθία στο κατακόρυφο και προσφέρουν δουλειά στον κόσμο. Το καλύτερο νέο που ακούσαμε το τελευταίο πενταήμερο.

  2. Αίσχος εκεί που είναι ιστορική εκκλησία και που η μητρόπολη είχε απαγορέψει την επισκεψη εσείς θα φτιάξετε ξενοδοχείο.

  3. Τα έργα ανάπλασης της παραλίας γιατί έχουν διακοπεί;
    Το θέαμα είναι αποκρουστικό για τους επισκέπτες…

  4. Μέχρι πριν ελάχιστα χρόνια ενοχλούσαν οι ντόπιοι που επισκέπτονταν τα καλανησα.Τωρα δεν ενοχλεί κανέναν που θα γίνει ξενοδοχείο;;;;;

  5. Έλεος. Αυτό το λέτε ανάπτυξη; Πλιάτσικο με νόμιμη βούλα είναι.Αφήστε επιτέλους ήσυχη την ελληνική γη, κοι επενδυτές… Αν τρώγεστε, επενδύστε στο δευτερογενή τομέα που εκεί πάσχουμε, ακόμη και τα τσαρούχια τα εισάγουμε… Λίγη αγάπη για τον τόπο μήπως, λέμε μήπως;;;

  6. ..ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣ ΠΟΥΛΗΜΑ ???ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΛΕΞΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ…ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ …ΤΙ ΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΥΛΗΜΑ 41%?????..

  7. Το νησι ειναι το δασκαλειο ΔΕΝ ειναι αυτο με την εκκλησια αλλα το διπλανο στα αριστερα. Πολυ καλο νεο . Αλλα δε ξερω απο που θα βρουν νερο κλπ . Ρευμα κλπ(ισως με φωτοβολταικα?). Θα πρεπει στο δασκαλειο να φυτεψουν και καποια δενδρα εκει . Καλοδεχουμενη η επενδυση και οι πληροφοριες που αναμενουμε απο το blog. Δεδομενης της καταστασης στο Λουτρακι (παραλια προαστιακος κλπ κλπ) επιτελους ενα ευχαριστο νεο

  8. Δεν είναι δυνατόν να γίνει τέτοια επένδυση στα συγκεκριμένα νησάκια είναι το επίκεντρο των σεισμών του Κορινθιακου δεύτερον το ιδιοκτησιακό καθεστώς?? Παραμυθι της χαλιμας

  9. Διαβαζω σχόλια από μπιθικεν και μου ρχεται να πέσω από την καρέκλα από τα γέλια. Έχουν άποψη για την ανάπτυξη στον Δήμο μας τύποι που πέρα από ιδιοκτήτες αυθαιρέτων η διαμερίσματων 30τμ,έρχονται 20 μέρες το χρόνο. Θα σας ειδοποίησουμε. 😂

  10. Σεισμογενη περιοχή λένε οι άσχετοι, σεισμογενη περιοχή είναι ΟΛΗ η περιοχή μας και το Λουτράκι και η Κόρινθος και όλοι οι οικισμοι γύρω γύρω από το σύμπλεγμα των Αλκυονίδων. Πανω στα νησιά υπάρχει το μοναστήρι και δύο βίλες που ΔΕΝ ΈΠΑΘΑΝ τίποτα στον σεισμό του 81.
    Θα σας ειδοποίησουμε.

  11. Κομπλέ ο σχολιαστής «Περαχωριτης»!!Το έχω πει και γράψει από την πρώτη ώρα που σχολιάζω εδώ στο μπλογκ ,οτι φτιαχνετε και γίνετε είναι ανάπτυξη και προίκα για την επόμενη γενεια !!Σωστα γράφει για το θέμα σεισμογενή περιοχή αλλά λογικα και οι εργολάβοι και μηχανικοί το γνωρίζουν το πρόβλημα !!Λιγο αυστηρός για τους παραθεριστές που έχουν σπίτια διαμερίσματα στο Λουτρακι αλλά το ωφελος θα είναι για τον τόπο και αυτο είναι το θετικό !!Παντως από την τοποθεσία του θα είναι από μόνο του θεαματικό το πρότζεκτ εκεί και αν το μπλογκ έχει τίποτα πλάνα από τα σχέδια να μας τα βάλουν !!

  12. Οι πιο πολλοί πού γράφουν εδώ είναι άσχετοι,το νησί με το εκκλησάκι είναι η Ζωοδόχος Πηγή, το Δασκαλειό που λένε για την επένδυση είναι το από πάνω νησί, έτσι για να μην γράφουμε ότι ναναι

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog