Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

ΛΟΥΤΡΑΚΙ: Άτυχος ο ΑΟΛ στο κρίσιμο ματς με τον Αμαρυνθιακό

Στο χθεσινό ματς η τύχη δεν ήταν με το μέρος της ομάδος μας ,οι ευκαιρίες δεν έγιναν γκολ , με αποτέλεσμα να έρθει η ήττα με 2-3 από την ομάδα του Αμαρυνθιακού.

- Advertisement -

Στο 5′ το 0-1 από τον Τόρα.

Στο 13′ η ισοφάριση από τον Δημάκη.

Στο 21′ αυτογκόλ του Στρατίκη και 1-2 ο Αμαρυνθιακός

Στο 40′ το 2-2 από τον Στρατίκη!

Στο 75′ το 2-3 από τον Κοτρογιάννη.

ΑΟ.Λουτράκι(Παντελής Κολιάκος):Ταμπάκου, Στρατίκης, Δημητρίου, Παινέσης, Ποτήρης, Κόκκινος, Κορφούζι, Λημνιώτης, Μυργιώτης, Ράπτης, Δημάκης.

Στον πάγκο οι: Λαζαρίδης, Δρίτσας, Κίτσος, Πετρίδης, Νάνης, Οικονόμου, Γκιζαριώτης.

ΑΟ.Αμαρυνθιακός(Γιάννης Καρβέλης): Φαλαγγίτης, Κολιόπουλος, Σεινταράσι, Τσολάκος, Ζουλιώτης, Μπαλαμπάνης, Μώρος, Χαλιώτης, Τόρρα, Σιαράπης, Μήτρου.

Στον πάγκο οι: Κριτσιώτης, Τάκο, Βεσέλι, Βάρκας, Μέτσιο, Σπυράκης, Κοτρογιάννης, Σκριβάνος, Μετοχιάτης.

Διαιτητής: Αργύρης Κατσινής (Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής) – Βοηθοί: Κωνσταντίνος Κακάνης (Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής) – Αλεξία Αλεξοπούλου(Σύνδεσμος διαιτητών Ανατολικής Αττικής).

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο ΑΟΛ τελειωσε τους αγώνες του και περιμένει να δει τι θα γίνει στην τελευταία αγωνιστική με τους άλλους γιατί έχει ρεπό !!Δυστυχως οταν περιμενεις αποτελέσματα και βοήθειες από άλλου δεν σου βγαίνουν συνηθως !!Κριμα να πω για την προσπάθεια που έκαναν όλη την χρονια όλοι στην ομάδα για την άνοδο να μην έρθει !!

  2. Τελειώσαμε θέλω να πιστευω με το μπάσκετ και τα πανηγύρια των φίλων μας των παναθηναικων !!Δικαιολογουνται και για αυτο πανηγυρίζουν μετά από πολλά χρόνια στερήσεις κούπας και επιτυχιών γενικά 😁😁Η ζωή όπως ξέρουμε συνεχίζετε και η ζωή τραβάει την ανηφόρα που έλεγε και το τραγούδι !Ανηφορα προς Νέα Φιλαδέλφεια στην περίπτωση μας !!Σημερα στην σελίδα μου στο φέισμπουκ έβαλα την (Άδεια διέλευσης κατοίκου Athens Europa final )😁😁Είναι η ειδική διαπίστευση που έχουν δώσει στους κατοίκους την περιοχής για να πηγαίνουν και να φεύγουν από το σπίτι τους !!Αυτα φυσικα μόνο στην ωραία μας Ελλάδα γίνονται !!Στο Δουβλινο που έγινε ο τελικος την περασμένη εβδομάδα δεν δώσανε στους κατοίκους άδεια διελευσης,ουτε το Σαββατο στο Γουέμπλεϊ θα δώσουν 😁😁Εκεί να μου πεις δεν υπάρχουν εγληματικες οργανώσεις που λέει ο κομπλεξικός του μπλογκ !!θα μου πεις ρε εσυ Αντρέα αφού ξερεις τι προβλήματα υπάρχουν στην κοινωνία μας και στο άμοιρο το ελληνικό ποδόσφαιρο με τους οργανωμένους στρατούς να μην πάρουν τα μέτρα οι αρμόδιες αρχές ??Να πάρουν μέτρα γιατί δυστυχως δεν υπάρχουν μυαλά και αν υπάρχουν δεν λειτουργούν σωστά !Και όπως είπε και ένας φίλος μου τους κλείσαμε στα σπίτια τους Αεκζηδες και χωρίς ντελίβερι την μέρα του αγώνα 😁😁😁Μακαρόνια Φλωρεντιας να μαγειρέψουν οι κύριες την Τετάρτη 🍝

  3. Δε το έστειλα να το ξαναγράφω !!Εχω πρόβλημα με το Ίντερνετ και για αυτο !Σιγα σιγά τα πανηγυρια των φίλων μας των Βαζελων θα τελειώσουν !!Δικαιολογουνται μετά από το τόσα χρόνια χωρίς κούπες να βγαίνουν στους δρόμους !!Η ζωή συνεχίζετε «η ζωή τραβάει την ανηφόρα «που λέει το άσμα !!Ανηφορα προς την Νέα Φιλαδέλφεια στη περίπτωση μας 😜🏆Σήμερα στο φέισμπουκ έβαλα την (Άδεια διέλευσης κατοίκου Athens Europa final )στην σελίδα μου 😁😁Αυτο για όσους δεν ξέρουν είναι η διαπίστευση στους κατοίκους περιξ του ΟΠΑΠ αρένα για να πάνε σπίτια τους 😁😁Άλλο ένα greek επίτευμα και αυτο !Στο Δουβλινο τη περασμένη Τετάρτη που έγινε τελικός δεν δώσαν ουτε το Σανπββατο στο Γουέμπλεϊ 😁😁θα μου πεις ρε εσυ Αντρέα αφού εμεις έχουμε εγληματικες οργανώσεις και όχι φιλάθλους να μην πάρει τα μέτρα η χώρα ολόκληρη η ΟΥΕΦΑ η UNICEF ,το NATO !!Αυτα τα ολιγα γιατί ζαλίζουμε τον κόσμο με τα κατεβατά μας

  4. Κυριάκος Μητσοτάκης, Prime Minister της Ελλαδίτσας: Κύριες μου και κύριοι, Ελληνίδες και Έλληνες, παρακαλώ όπως να με ακούσετε μετά μεγάλης, προσηλώσεως & προσοχής. Για όσον αφορά, στα της σημερινής ημέρας, επιθυμώ, αλλά και θέλω – και μαζί – να εκφράσω και να αποστείλω, μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, τις πιό ειλικρινείς, αληθινές, πραγματικές, κανονικές, ντόμπρες, μάγκικες, “πασαλιμανιώτικες”, σταράτες, γνήσιες, ανιδιοτελείς, ανυστερόβουλες, αυθεντικές, όσο επίσης και θερμές, εγκάρδιες και ολόψυχες ΕΥΧΕΣ μου, στο να κατακτήσει το τρόπαιο, το κύπελλο και την κούπα του πρωταθλητή, του “Conference League”, ο θρύλος των γηπέδων, ο Ολυμπιακός μας, της καρδιάς, των ονείρων, των συναισθημάτων και της ψυχής”.

  5. Να χαιρετήσω και να ευχαριστήσω τον φίλο μου τον Τάσο για τις ευχές του για την ομάδα του Ολυμπιακού !!Ευτυχως ο Prime Minister ο Κυριάκος δεν θα πάει στο γήπεδο φίλε μου Τάσο αλλά θα κάνει μπάρμπεκιου στο σπίτι να δει το ματς!!Τωρα έκανε και αυτός τις ευχές του και ο θεός βοηθός 😁😁Πριν λίγες μέρες ο Παναθηναϊκός κέρδισε δυο τίτλους σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ και ειδαμε σχολιαστές εδώ μέσα να δίνουν Συνχαρητηρια και ας μην είναι Παναθες !Και εγώ το ίδιο έκανα όπως ισως έχεις δει στα σχόλια μου !!Τωρα σε μια επιτυχία του Ολυμπιακού απόψε δεν θα περιμενω Συνχαρητηρια από τους σχολιαστές για τους γνωστούς λόγους !!Δεν πειράζει ετσι είναι αυτά φίλε μου Τάσο !!Την Καλησπερα μου από την κατακόκκινη ουαλια

  6. Φίλε μου το Τάσο τοΣεπτεμβριο του 1959 ο Ολυμπιακός ήταν η πρώτη ελληνική ομάδα που αγωνιστικέ στα κύπελλα Ευρώπης με αντίπαλο την Μίλαν !65 χρόνια μετά και Εχωντας δώσει 356 ευρωπαικούς αγώνες πήγε σε ένα ευρωπαϊκό τελικό !Στα 356 αυτά ματς που είναι όπως καταλαβαινεις τα περισσότερα από κάθε άλλη ελληνική ομάδα ,υπήρξαν χαρες ,λύπες ,αδικίες ,ατυχίες που έκαναν αυτόν τον ιστορικό συλογο δυνατό και προπάντων να πιστεύει σε μια δικαιώσει που θα ερχόταν κάποτε !Η στιγμή αυτή ήρθε χτες το βράδυ με την κατάκτηση της πρώτης κούπας για ελληνικό σύλλογο !!Καημερα σε όλους και να ακολουθήσουν και άλλες ελληνικές ομαδες στο μέλλον την επιτυχία του Ολυμπιακού !!

  7. Υποστηρίζουμε και αγαπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο, αλλά αυτό το χθεσινό πανό στο γήπεδο που έλεγε, λευτεριά στ’αδέλφια μας, είναι ανεπίτρεπτο. Τα αδέλφια τους έχουν οδηγηθεί στη φυλακή με κοινή γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, αναμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσής τους, δεν μπήκαν φυλακή γιατί έτσι ήθελε η αστυνομία. Εδώ φαίνεται η συμπαράσταση που δείχνουν μέλη της εγκληματικής αυτής οργάνωσης (δεν είναι δικός μου ο όρος, διότι για αυτό κατηγορούνται) σε άλλη μέλη της εγκληματικής οργάνωσης. Αυτή η εγκληματική οργάνωση είναι η ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου. Έτσι πρέπει να υποστηρίζουμε και να σεβόμαστε και τις αποφάσεις των δικαστικών λειτουργών της χώρας.

  8. Αγαπητέ και καλέ μου φίλε Αντρέα, καλησπέρα! Θα ήμουν απλώς ανειλικρινής, ανέντιμος & ψεύτης, υποκριτής & φαρισαίος απέναντί σου, εάν σου δήλωνα, σου έγραφα, σου ανέφερα και σου έλεγα, πως ό,τι κατευχαριστήθηκα η βρίσκομαι μες την τρελή χαρά η και πλέω σε τίποτα πελάγη ευτυχίας, λόγω της κατάκτησης του ευρωπαϊκού τροπαίου & κυπέλλου, του Conference League, από τον Ολυμπιακό! Για την ακρίβεια, αισθάνομαι ούτε χαρά, τρέλα & ευτυχία, αλλά ούτε όμως και… πίκρα, στεναχώρια και δυστυχία, η ακόμη, και ούτε κρύο, ούτε ζέστη (με άλλα λόγια)! Όσοι, φερ ειπείν, είναι Ολυμπιακοί και ισχυρίζονται και λένε πως ο,τι ευτυχούνε, ευαρέσκονται & χαίρονται με μιά διεθνή επιτυχία της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ η του Παναθηναϊκού, όσοι είναι Παναθηναϊκοί και ισχυρίζονται και λένε πως ο,τι ευτυχούνε, ευαρέσκονται & χαίρονται με μιά διεθνή επιτυχία της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, όσοι, είναι Αεκτζήδες και σου λένε πως και αυτοί ευτυχούνε, ευαρέσκονται & χαίρονται με μιά διεθνή επιτυχία του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ η του Ολυμπιακού, η όσοι, πάλι, είναι Παοκτζήδες και λένε πως και ετούτοι με τη σειρά τους, ευτυχούνε, ευαρέσκονται & χαίρονται με μια επιτυχία, της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Άρεως η και του Παναθηναϊκού και ούτω καθεξής δηλαδή, απλώς προσποιούνται, υποκρίνονται και ψεύδονται, αλλά συγχρόνως, και μας υποτιμούνε και τη νοημοσύνη μας, και μαζί, και μας δουλεύουν και μας κοροϊδεύουνε. Εν πάση περίπτωση, και για λόγους savoir vivre, λεπτότητας, ευγένειας, καθωσπρεπισμού, τακτ, αλλά μαζί, και… πρωτοκόλλου, ας δώσω λοιπόν και εγώ, τα συγχαρητήρια μου, και σε εσένα φίλε μου Αντρέα, όπως επίσης και στους καλούς φίλους, Μax, Jole 7 και Ντέταρι 7, καθώς και σε όλους τους υπολοίπους συναναγνώστες Ολυμπιακούς, μέσα εδώ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog