Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Γάμος… Bollywood στο Λουτράκι

- Advertisement -

Μετά τη Μύκονο και τη Σαντορίνη, όπου κάθε χρόνο φιλοξενούνται χλιδάτοι γάμοι δισεκατομμυριούχων απ’ όλο τον πλανήτη, στον χάρτη του… γαμήλιου τουρισμού μπαίνει σιγά σιγά και το Λουτράκι.

Στο ξενοδοχειακό συγκρότημα Ramada Loutraki Poseidon Resort (συμφερόντων του Ομίλου Κόμερ) θα φιλοξενηθούν το προσεχές διάστημα οι καλεσμένοι γάμου με άρωμα Ινδίας. Η κόρη ενός ζάπλουτου Ινδού αναμένεται να παντρευτεί Έλληνα επιχειρηματία και για τρεις μέρες το ξενοδοχείο του Λουτρακίου θα λειτουργεί μόνο για τους υψηλούς προσκεκλημένους του ζευγαριού.

Μάλιστα, με βάση κάποιους πρόχειρους υπολογισμούς, το ξενοδοχείο θα τζιράρει περί τα 500.000 ευρώ από τον γάμο.

Που φυσικά θα έχει και χαρακτηριστικά Bollywood.

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εμεις έχουμε τον Βλάχικο γάμο οι Ινδοί έχουν τον δικό τους !!Bollywood με τις ωραίες ενδυμασίες τα λουλούδια τους χορός ωραία πράγματα !!Τωρα η ορολογία Bollywood είναι για πολλά πράγματα κάτι σαν αυτο που λεμε εμεις «αλα Ελληνικά “😁😁Πριν 2 μήνες ο μικρός μου γιος πήγε σε ένα γάμο στην Αίγυπτο !!Δυο συμαθητες του εδώ στο Νιουπορτ ένας Συριος και μια κοπέλα με καταγωγή από Ινδία παντρεύτηκαν εκεί !!Απο ότι μου είπε είχε ο γάμος στοιχεία από τις δυο χώρες και από κάτι βίντεο που μας έστειλε ήταν πραγματικά ωραίο !Η νύφη συνοδεύτηκε με μουσική κατα τα Συριακά έθιμα και μετά ο χορός κλπ έμοιαζε λίγο με Ινδικό χορό !!Θα μας έχετε τίποτα αποκλειστικά πλάνα αγαπητή μας Χαρά από τον γάμο 😜😜

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog