Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika 2024

Γιορτή ιδεών και εθελοντικής προσφοράς

- Advertisement -

Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου πραγματοποιήθηκε το φετινό TEDxKlonatzidika 2024 το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου.

Η εθελοντική δράση, η καινοτομία, οι πρωτότυπες ιδέες, η ενέργεια και η δυναμική, συνδυάστηκαν με απόλυτη επιτυχία σε ένα διήμερο γεμάτο ομιλίες, events και ένα αξέχαστο πάρτι.

Ομιλητές από διαφορετικά γνωστικά και επαγγελματικά πεδία σχεδίασαν μια εκπληκτική σειρά ομιλιών ώστε, να πλαισιώσουν και να αναδείξουν το θέμα “νους’’ με τον ορθότερο τρόπο.

Οι ομιλητές μοιράστηκαν τις ιδέες, τις εμπειρίες και τις προκλήσεις τους με το κοινό, με στόχο να εμπνεύσουν και να δώσουν τροφή για σκέψη. Επίσης, διεξήχθησαν μια σειρά από workshops, ενώ η μουσική και ο χορός προσέφεραν το καλύτερο κλείσιμο στο φετινό TEDxKlonatzidika 2024.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, εκπροσώπησαν, ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχη Χρήστος Λαμπρόπουλος και ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Αρκαδίας, Κώστας Μανδρώνης. Αμφότεροι μοίρασαν συγχαρητήρια στους διοργανωτές που αποτελούν παράδειγμα θέλησης και εθελοντικής προσφοράς, ενώ χαρακτήρισαν αυτονόητη τη στήριξη της Περιφέρειας σε παρόμοιες δράσεις.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog