Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Kαταγγελία αναγνώστη για τη Λίμνη Ηραίου (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Επώνυμη είναι η καταγγελία του αναγνώστη μας, όμως θεωρούμε, ότι δεν έχει σημασία το όνομά του , αλλά η ουσία της καταγγελίας, που δυστυχώς αποτελεί μια πραγματικότητα τα τελευταία χρόνια.

Η διάβρωση της ακτής στη Λίμνη Βουλιαγμένης ή Ηραίου, τείνει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις αλλά ακόμη δεν έχει βρεθεί λύση. Οι ευθύνες όπως πάντα γίνονται «μπαλάκι», φταίει ο Δήμος, φταίει το ΕΤΑΔ (Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου), φταίει η Περιφέρεια, φταίει το κακό μας το κεφάλι!

Σημασία για τους επαγγελματίες, τους κατοίκους και τους επισκέπτες, έχει ότι η απραξία γι΄αυτό το πανέμορφο μέρος, έχει σπάσει κάθε ρεκόρ!

Οπως θα δείτε στις φωτογραφίες που έστειλε ο αναγνώστης μας, η διάβρωση στην ακτή είναι ακόμα μεγαλύτερη πλέον, ενώ ο δρόμος έχει υποστεί καθίζηση.

Λίγοι κώνοι που θα τους πάρει ο αέρας, γύρω-γύρω από μια τρύπα στο οδόστρωμα, είναι τα προειδοποιητικά σήματα για τους οδηγούς, που το βράδυ αμφιβάλλω αν φαίνονται κιόλας.

Ένα λεωφορείο ίσα ίσα που χωρά να περάσει. Το ίδιο γίνεται και με τα απορριμματοφόρα του δήμου, που δυσκολεύονται και αυτά να περάσουν και κάποιες φορές γυρνούν πίσω.

Ενημερωτικά σας αναφέρουμε ότι η Λίμνη Ηραίου, αποτελεί περιουσιακό στοιχείο της ΕΤΑΔ

Η Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ) Α.Ε. αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία διαχείρισης και αξιοποίησης της ιδιωτικής ακίνητης περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου. Η ΕΤΑΔ είναι 100% θυγατρική της Ελληνικής Εταιρείας Συμμετοχών και Περιουσίας (ΕΕΣΥΠ-Υπερταμείο) και λειτουργεί με κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας.

Η ΕΤΑΔ προχωρά στην αξιοποίηση του χαρτοφυλακίου της μέσω μισθώσεων, παραχωρήσεων, πωλήσεων. Μέσω της ειδικής της πλατφόρμας ηλεκτρονικών διαγωνισμών προσφέρει στο επενδυτικό κοινό τη δυνατότητα αγοράς ή μίσθωσης ακινήτων του χαρτοφυλακίου της.

Χ@ρα

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εγκατάλειψη σε όλο το μεγαλείο.
    Βρωμιά, σκουπίδια, απουσια καδων σκουπιδιων και ανακύκλωσης, άθλιοι δρομοι , ελλιπής φωτισμός. αδέσποτα σκυλιά, διακοπές νερού, επικίνδυνες διελεύσεις λόγω ταχύτητας αυτοκινήτων αλλά και θαλάσσιων σκαφών, κατάληψη παραλιας απο ομπρέλες και ξαπλωστρες. παράνομο ψαρεμα κ.α.

  2. Είμαστε κάτοικοι της συνοικίας Μακρολοΐου εδώ και ενάμιση χρόνο μόνιμα. Και δυστυχώς όπως λέει και ο καταγγέλων ο δρόμος καταρρέει μέρα με τη ημέρα. Σε ερωτήσεις που κάναμε γύρω γύρω σε φορείς μας είπαν ότι εμπλέκονται πολλά κλιμάκια της τοπικής αυτοδιοίκησης. Άλλος μας είπε ότι ανήκει στη κτηματική υπηρεσία του δημοσίου με τελικό αποτέλεσμα ότι όλοι παίζουν τέννις και κανείς δεν είναι υπεύθυνος.!!!! Και στο φινάλε αν δεν είναι υπεύθυνος για τον εν λόγω δρόμο είναι υπεύθυνος για τον δρόμο τον περιφερειακό του Σκαλωματος ο οποίος το μόνο που θέλει είναι ασφαλτόστρωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog