Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Μια ωραία εκδήλωση έγινε στο Λουτράκι (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Μια πολύ ωραία εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 18 Μαΐου στο παραλιακό πάρκο Λουτρακίου.

Συγκεκριμένα μια εκδήλωση βράβευσης στα σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς του Λουτρακίου, όπου βοηθούν στην ανακύκλωση, ενώ υπήρχαν και πολλές υπαίθριες δραστηριότητες για τα μικρά παιδιά, που φάνηκε πως έπαιξαν και χάρηκαν ιδιαιτέρως τη σημερινή γιορτή! Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν και εκπρόσωποι αθλητικών σωματείων!

Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης,ο αντιδήμαρχος ΑΑ Οικονομικού-Διοικητικού-Τουρισμού Τάσος Σακελλαρίου, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας-Πρασίνου Θανάσης Μουζάκης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Εργων Σωτήρης Πέρρας και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Θυμής.

Χ@ρα

Υπενθυμίζεται

Στις 22 Μαΐου 2024 στο πλαίσιο του προγράμματος «Γαλάζια Σημαία» θα πραγματοποιηθεί η περιβαλλοντική δράση «ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ» με τη συνεργασία του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και της Ε.Ε.Α.Α.

Τετάρτη 22 Μαΐου 2024 | Διάρκεια δράσης: 9:00-13:00

Πλατεία Κυράς Βρύση στα Ίσθμια

Mε τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων Ισθμίας και Περαχώρας.

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΑΣΧΗΜΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ!! ΣΑΠΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΠΟΧΗΣ “ΓΙΩΤΑΚΗ”, ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ Ή ΘΑΜΝΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΤΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΝΑ ΞΗΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΕΖΟΥΛΙΑ, ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΚΑΚΙΑΣ ΩΡΑΣ Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. Κ.Λ.Π. Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Περιεχόμενα άρθρου

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog