Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αναστάσιος Γκιολής: «Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κόμβος στην είσοδο Λουτρακίου»

Η δήλωση του Αντιπεριφερειάρχη

- Advertisement -

Αυτοψία στο έργο «Βελτίωση-Συντήρηση Επαρχιακής Οδού Νο1 Λουτρακίου-Περαχώρας (Ισόπεδοι Κόμβοι-Συμβολές Οδών), πραγματοποίησε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Γκιολής.

«Ολοκληρώθηκε ο πρώτος από τους δύο ισόπεδους κόμβους που θα υλοποιήσουμε ως Περιφερειακή Αρχή στην είσοδο του Λουτρακίου, προϋπολογισμού 1.000.000,00 ευρώ. Επισκεφθήκαμε το έργο με στελέχη των τεχνικών υπηρεσιών και θα συνεχίσουμε και σε επόμενα σύμφωνα με τον προγραμματισμό και την στρατηγική του Περιφερειάρχη μας, Δημήτρη Πτωχού».

- Advertisement -

21 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κύριοι υπεύθυνοι ει αι ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ κόμβος στην επικράτεια υπερυψωμένο με πεζούλι.Θα είστε υπεύθυνοι για οτιδήποτε ατύχημα γίνει.Ασε που δεν φωτίζεται.Κυριε Γκιολη όχι μόνο λεζάντα αλλά και πραξη

  2. Τελειωστε και τον άλλο κόμβο εκεί στο κολυμβητήριο,και αφήστε τις δηλώσεις,την ολοκλήρωση του περιφερειακού και πολλά άλλα.

  3. Να δούμε τι θα πει ο αντις όταν θα έχουμε και τον πρώτο σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο, χτύπα ξύλο, από αυτό το έκτρωμα. Ότι γίνεται στο Λουτράκι τα τελευταία 20 χρόνια είναι μουτζουρες και κακοτεχνίες. Για να μη πιάσουμε και για την παραλία που είναι χειρότερα από πριν…

  4. ο κόμβος στο στρογγυλο του σημείο θέλει κάγκελα για να φαίνεται από μακριιά.. έχουν φυγει πολλά αυτοκίνητα εκεί γιατί από μακριιά μοιάζει με ευθεία.

  5. Να με διορθώσει κάποιος αν είμαι λάθος ,αλλά από ότι γνωρίζω και μαθαίνω από τα τοπικά σάιτ αναρτήσεις φίλων στο φέισμπουκ κλπ από τότε που φτιάχτηκε ο περιβόητος κόμβος δεν έχουμε κάποιο τροχαίο στο σημείο εκεί !!Επαναλαμβανω δεν γνωρίζω ακριβώς αλλά οσο γνωρίζω !Οταν φτιάχνονταν ο κόμβος γράφανε διαφορά για την λειτουργία του την κατασκευή την ασφάλεια ,ότι θα γίνονται ατυχήματα κλπ !!Εγω ειχα πει και τότε και τώρα ότι θα είναι χρήσιμο και λειτουργικό και θα περιορίσει και τα τροχαία που γινοταν στο σημείο πριν !!Και έχω πει και ξαναλεω ότι χρειάζονται συνολικά 4 κομβοι από τον Ισθμό μέχρι του Καραντανη !!Τα έχουμε φάει με την κουτάλα της σούπας τα roundabouts εδώ στο εξωτερικό και για αυτο τα λέω !!Αντε και ένα νέο από τον Βόλο !!Ο Μπεος πήγε στην Πολεοδομία του Βόλου ξαφνικά γιατί είχαν παράπονα ο κόσμος από το προσωπικό εκεί ,και ελειπε από ότι είδε το 70% του προσωπικού !!!Ειπε κάτι γαλλικά και έψαχνε τον αντιδήμαρχο να του πει τι γίνετε !!Θα το προσέχω το θέμα 😜😜

  6. Η διαγραμμιση είναι λάθος και θα γίνει ατύχημα. Κάποιος που δεν ξέρει την περιοχή θα νομίζει ότι χωράνε δύο αυτοκίνητα στον κόμβο και δεν θα κόβει στην ταχύτητα που θα μπορεί νά ελέγξει.

  7. Πότε θα μπει φανάρι στην είσοδο για το Λουτράκι;; Είναι πάρα πολύ επικίνδυνη η έξοδος προς την Αθήνα… Αλήθεια έχουν μετρηθεί τα ατυχήματα που έχουν γίνει;;

  8. Κακοκατασκευη. Διορθώστε τον άμεσα. Ειναι πολυ κλειστη και αποτομη η στρροφη και πολυ μικρο το πλατος για 2 λωριδες. Κοβω στα 40χλμ την ωρα και παλι με πετάει εξω και με σπορ αυτοκινητο και με καλη εμπειρία ως οδηγος. Δε θελω να φανταστώ ενας ηλικιωμενος ή ενας οδηγος με ενα μετριο αυτοκίνητο με τι ταχύτητα πρεπει να εισελθει για να εξελθει με ασφάλεια…20 χλμ ή πιο χαμηλά… Εχω οδηγησει αρκετα στην Ευρώπη και εχω δει εκατοντάδες κομβους, με σιγουριά λεω οτι αυτος ειναι ο χειρότερος που εχω οδηγησει…πολυ κριμα!

  9. 1.000.000.000 ευρώ για να φτιάξει το έργο μαθητής δημοτικού!! Εντελώς άστοχο και παρά πολύ επικίνδυνος ο τρόπος που έχει κατασκευαστεί! Καλά μην πω για την διαγράμμιση, μόνο στο Λουτρακι παίζει να υπάρχει κυκλικός κόμβος με διπλή διαγράμμιση η οποία ενώνεται κιόλας με την κεντρική ! Σοβαρό τσίρκο !!!

  10. Δεν υπάρχει καμμια ενημέρωση πριν το έκτρωμα.
    Θέλει πολύ προσοχή, μοιαζει ότι ο δρόμος συνεχίζει δεξιά.

  11. Εάν δεν τοποθετηθεί πινακίδα STOP, θα κάνουν χρυσές δουλειές οι φαναρτζίδες. Η πινακίδα ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ από μόνη της δεν αρκεί. Όσες φορές έχει τύχει να περάσω και προπορεύεται αυτοκίνητο (α) και τύχει να κινείται κάποιος στον κικλικό κόμβο, κανείς δεν του δίνει προτεραιότητα, και κάθεται ο δόλιος σταματημένος περιμένοντας να περάσουν οι άσχετοι που κάνουν είσοδο.

  12. Ερχομαι απο Αθηνα καποιες φορες στο Λουτρακι και παιζει να ειναι απο τα χειροτερα κατασκευασματα που εχω συναντησει σε δρομο. Τερμα επικινδυνο. Σιγουρα θα χει φυγει καποιος ευθεια και αν δεν εχει γινει θα γινει σιγουρα. Πρεπει να σκοτωθει καποιος για να γινει σωστη δουλεια?

    ΥΓ το 1 μυριο ευρω γι αυτο το πραγμα δεν το σχολιαζω γιατι ασφαλως προκειται για αστειο η για τυπογραφικο λαθος. Μαλλον μπηκε ενα η 2 μηδενικα παραπανω.

  13. Για ποιο λόγο φτιάχτηκε αυτός ο κόμβος; γιατί προς το παρόν εκτός από το ότι δεν ξεχωρίζει, δεν έχει λόγο ύπαρξης.
    Σε πόσες δεκαετίες ίσως γίνουν οι δρόμοι τους οποίους θα εξυπηρετεί; Γιατί προς το παρόν αντί να πηγαίνει ευθεία ο δρόμος, ξαφνικά πρέπει να κάνεις το γύρο του κόμβου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog