Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024

Ήττα του ΑΟΛ στην Φωκίδα(ΒΙΝΤΕΟ)

Η κόκκινη κάρτα του Μυργιώτη στο 25΄ αποσυντόνισε την ομάδα μας , έδωσε θάρρος στους γηπεδούχους με αποτέλεσμα να χάσουμε 3-0.

- Advertisement -

Την Κυριακή υποδεχόμαστε στο Θώδειο τον Παναυπλιακό για μια καθοριστική αναμέτρηση που θα κρίνει την μετέπειτα πορεία μας.

Το βίντεο του αγώνα από το Nafpaktianews

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δύσκολα τα πράγματα για τον Αολ και χρειαζετε να κερδίσει παση θυσια το Ναύπλιο την Κυριακή !!Θα είναι Κριμα μετά από τόση προσπάθεια όλη την χρονια να μην ανταμείβουν την ομάδα με την άνοδο !!

  2. Πάει και ο Άρης !!Τον έπιασε ο Μητσοτάκης στο στόμα του και είπε θα πάρει το κύπελλο 🏆Ρώτησε κάτι πιτσιρικια στην Πιερία που είναι για επίσκεψη τι ομάδα είναι και του είπαν Άρης 😁😁Ας πρόσεχαν !!Τωρα να πούμε και για το Άρης -ΠΑΟΚ !!Οπως καταλαβαινετε το ματς αυτο είναι πυρηνική βομπα !!Ολη η Θεσαλλονικη θα είναι στο πόδι !!Το γήπεδο γεμάτο με Αρειανούς αλλά το πρόβλημα είναι οταν θα βγουν έξω !!Αν έχουν χάσει και έχουν βγει οι Παοκαρες για τα πανηγύρια θα έχουμε ομορφιές και γνωριζουμε τι μανουρες κάνουν εκεί στηνΣαλλονικα !!Προχτες κάνανε τζογκιν 2 άτομα με φανέλα του Άρη και τους πλάκωσαν οι παοκαρες !!Η αστυνομία λέει θα κάνει μεγάλη προφύλαξη της πόλης 😁😁😁Ποντιακό ανέκδοτο !Ο θεός να βάλει το χέρι του !Το γνωστό μίσος μεταξύ Άρη και ΠΑΟΚ να μείνει μόνο στον αγωνιστικό χώρο και να μην ισοπεδώσουν την Θεσαλλονικη !!Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog