Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Η Ελβετία η μεγάλη Νικήτρια της Eurovision 2024 – Εκτός 10αδας η Ελλάδα

στην 11η θέση η Ελλάδα

- Advertisement -

Ο μεγάλος τελικός της Eurovision για το 2024 ολοκληρώθηκε στο Μάλμε της Σουηδίας, με μεγάλη νικήτρια την Ελβετία, την οποία εκπροσώπησε ο Nemo, που ήταν ανάμεσα στα φαβορί του φετινού διαγωνισμού με το τραγούδι «The Code».

Η Μαρίνα Σάττι και η ομάδα της εισέπραξαν ένα μεγάλο χειροκρότημα από το κοινό. Η Ελληνίδα τραγουδίστρια και οι χορευτές της έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους στη σκηνή με το «Ζάρι», κατακτώντας την 11η θέση.

Στον τελικό συμμετείχαν συνολικά 25 χώρες και όχι 26, αφού η Ολλανδία αποκλείστηκε. Οι 19 χώρες είχαν προκριθεί από τους ημιτελικούς, η Σουηδία είχε αυτόματη είσοδο στον τελικό, καθώς και οι «Big Five» χώρες δηλαδή το Ηνωμένο Βασίλειο, η Γαλλία, η Γερμανία, η Ιταλία και η Ισπανία.

Δρακόντεια ήταν και τα μέτρα ασφαλείας για τον αποψινό τελικό, καθώς είχαν προκύψει μεγάλες αντιδράσεις και εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για τη συμμετοχή του Ισραήλ, με τις αρχές στη σουηδική πόλη να βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα.

- Advertisement -
ΠΗΓΗprotothema

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αντε να παρουσιαστεί κανείς με καμία ροζ φουστα σαν του Nemo στο Μεγάλο Πεύκο 🤠😜🇪🇺Ρε που παμε και πίσω δεν γυρνάμε 😂😂Να σας πω την αμαρτια μου την Ευροβιζιον την παρακολουθώ από την εποχή του Αλκή Στεα 🎤🎤🎹Σάββατο βράδυ δεν δουλεύω και αντί για καμία ταινία στο Netflix ειπαμε με την συζηγο να δούμε ακόμα μια Ευροβιζιον 😁Κάθε χρόνο κάνουμε και μάχη μεταξύ Ελληνικής και Αγγλικής συμετοχης ποιος θα πάρει ποιο πολλούς πόντους 😁Πάνω κάτω ξέρουμε από πριν τα φαβορί και απλος απολαμβάνουμε το θέαμα 🤪Και την Μαρίνα με το Ζάρι ειδαμε και τον ΝΕΜΟ και την τρελό Ιρλανδεζα !!Σε μια δόση ήταν η Ισπανία στην πίστα !!Τραγουυδακι καλό σε σχέση με κάτι αλλά 😜😜πεφτει το μάτι μου πάνω σε δυο χορεύτριες που ήταν με την τραγουδίστρια !!Καλα «κομμάτια « τα είδα γιατί τα έβλεπα από πίσω 😂😂Κάνουν ετσι μια στροφή και ήταν δυο μουσάτοι 😝😝ΟΝΣΓ επαθα πλάκα !!Ρε άμα δεν γυρνάγανε να δω το μούσι νόμιζες ότι ήταν γυναικάρες με τα όλα τους !!Ας πρόσεχα !!Δυστυχως κάθε χρόνο γίνετε και χειρότερος ο ιστορικός αυτός διαγωνισμός τραγουδιού !!Μονο το τραγούδι και η φωνή δεν διαγωνιζονται δυστυχως και τα μυνηματα που περνάνε σε εκατομυρια τηλεθεατές καμία σχέση έχουν με το τραγούδι Λ!Ελπιζω να μην μας το κόψει η Χαρά το σχόλιο 😝😝

  2. Αντε με αυτά τα σχόλια κάθε Σαββατοκύριακο 😁😁Σαββατοκύριακο γίνονται συνηθως γεγονότα και αγώνες που οι σχολιαστές σαν τον τρελό Ουαλλο έχουν να γράψουν 😂😂Γιουροβίζιον ,ΠΑΟΚ Ολυμπιακός ,ο Ολυμπιακός Λουτρακιου πρωταθλητής κλπ κλπ !Οχι τίποτα άλλο αναγκάζομαι να διαβάζω άρθρα και σχόλια για να περνάει η ώρα μου 😂😂Μέχρι και Λακη Γαβαλα σε σχόλια για την Eurovision διάβασα 😂😂Παντως ο Λάκης έκανε σοβαρες δηλώσεις και σχόλια και το Ζάρι της Μαρίνας για τον ΝΕΜΟ γενικά για τα στιλιστικά τα ρούχα οσα φορούσαν δηλαδή 😂😂Αντε γεια μας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog