Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Ισόπαλο το ντέρμπι κορυφής στο Λουτράκι. ΑΟΛ-Πέλοπας Κιάτου 0-0

- Advertisement -
  • Ισόπαλο έληξε το σημερινό ντέρμπι ανάμεσα στον πρωτοπόρο ΑΟΛ και τον δεύτερο Πέλοπα Κιάτου για το πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της ΕΠΣ Κορινθίας.

 

Ο ΑΟ Λουτράκι υποδέχτηκε στην έδρα του, τον δεύτερο στη βαθμολογία Πέλοπα Κιάτου.και φιλοξένησε στις κερκίδες του Θώδειου δημοτικού σταδίου, πάνω από 2000 φιλάθλους και κόσμο από όλη την Κορινθία,

 

Ο ΑΟΛ είχε την υπεροχή στο α΄ημίχρονο, χωρίς όμως να μπορέσει να σκοράρει. Στα πρώτα λεπτά του β ημίχρονου ο Πετρίδης δέχθηκε αυστηρή κίτρινη κάρτα και σε ένα τέταρτο τη δεύτερη κίτρινη μετά από φαουλ που καταλόγισε ο διαιτητής, με αποτέλεσμα να πάρει το δρόμο των αποδυτηρίων. Ο Πέλοπας πίεσε για το γκολ αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Στο μισάωρο του β ημιχρόνου παίχτης του Πέλοπα, είδε και αυτός την πόρτα της εξόδου από τον αγωνιστικό χώρο, μετά από φάουλ στον αντίπαλό του (2η κίτρινη).

 

Το παιχνίδι ήρθε ισόπαλο (0-0) με την ομάδα του ΑΟΛ να είναι ευχαριστημένη αφού κράτησε τη διαφορά των τριών βαθμών έναντι του Πέλοπα, βλέποντας με αισιοδοξία την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

 

 

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 20ης αγωνιστικής

 

 

Αναλυτικά η βαθμολογία της Α΄κατηγορίας

 

 

 

 

 

 

 

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο σας, αλλά άλλη γοητεία έχει πάντα η νίκη μέσα στο εξοχικό. Σημασία έχει η καπαρωμένη 4η θέση από τη μεγαλύτερη ομάδα της Ευρώπης…

  2. Eτσι οπως κυλισε το ματς, το ισοπαλο αποτελεσμα το χαρακτηριζω δικαιο. Κάτι τετοιους ανθρωπους τους λυπαμαι παντως. Εκει στη μοναξια τους μακρυα απο τους παντες, δεν εχουν αλλη επιλογη, παρα μονο την ομαδα τους και τη μπαλα. Οποτε θα στεναχωριουνται που μπορουν να δουν μονο 4 αντι 7 ματς σε μια μερα. Μεγαλο πραγμα οι φιλιες, η γνώση της γλωσσας και οι επαφες με κοσμο στο μερος που ζει κανεις.

  3. Πρωταθλητής φέτος ο ΑΟΛ και όσοι μιλούν πολύ, θα δουν τον Μάϊο που θα κάνουμε λογαριασμό και πάλι εμείς θα πάρουμε το πρωτάθλημα. Αισιοδοξούμε στο λιμάνι, τίποτα δεν μας σταματά. Πάει τρένο η ομαδάρα με καρβαλιάλ προπονητάρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog